Kvinnor på brygga efter naturnära konferens

Prisexempel naturnära konferenser

Låt dig inspireras av våra prisexempel från utvalda boenden som är lite extra bra på att stå värd för möten och konferenser. Förslagen är listade från norr till söder och kan anpassas efter just din grupps önskemål och behov. Använd formuläret för gruppförfrågan som finns på varje anläggningssida.

Kreativ vildmarksvistelse i Kolarbyn


Låt kreativitet och nya idéer ta form under en energigivande konferens i Kolarbyn. Här finns varken elektricitet eller rinnande vatten, det anläggningen stoltserar med är istället tystnad, vildmark och spännande äventyr bara ett par timmar från storstadens myller. Här bjuds ni på mötesrum med trädtoppar och stjärnhimmel som tak – perfekta förutsättningar för nya ideér. Komplettera gärna kreativ mötestid med en guidad vandring, en lärorik och inspirerande bushcraft och -överlevnadskurs eller genomför en teambuildingaktivitet med matlagningstema! En fantastisk middag tillagas åt er över Skärgårdskonferenselden och serveras i samlingsmilan, så att ni kan luta er tillbaka och njuta av omgivningarna fullt ut. Avsluta med ett värmande bastubad i den flytande bastun, innan ni somnar gott i er kolarkoja framför en sprakande eldstad. Detta är ett äventyr ni garanterat kommer att komma ihåg och prata om för lång tid framöver!

Prisexempel Kolarbyn

 • Boende en natt i mysig Kolarkoja med eldstad (enkelsäng med liggunderlag och fårskinn att sova på).
 • Sovsäckar, lakanpåse samt resekudde
 • Välkomstfika med kokkaffe från eldstaden
 • Aktivitet och workshop med guide (2h)
 • Trerätters vildmarksmiddag som tillagas och serveras i vår storkoja
 • Tillgång till vår flytande bastu
 • Ekologisk frukost som ni själva tillagar över elden
 • Tillgång till storkojan under hela vistelsen

Frånpris: 2250:- / person exkl moms baserat på minst 12 deltagare.

Klicka här för att få ett prisförslag.


Naturnära möten i hjärtat av Jämtlandsfjällen


I hjärtat av Jämtlandsfjällen, vid Storulvåns rinnande vatten, ligger STF Storulvån Fjällstation. Fjällstationen är inte bara utgångspunkt för flerdagarsturer och bas för ett oändligt antal dagsturer, utan också en perfekt plats för er kick-off eller konferens. Den storslagna fjällvärlden är en stimulerande miljö med ren luft, kristallklart vatten och en underbar tystnad. Genom att varva nytta med nöje lägger ni grunden för nya idéer och starkare gemenskap. Här kan ni prova spännande aktiviteter med fjällguider, gå på stilla upptäcktsfärder eller arbeta ostört i en inspirerande miljö. Varför inte konferera under en fjällbjörk eller dricka eftermiddagskaffe i en solgrop? En kreativ dag avrundas lämpligen med ett bastubad, en god måltid och en skön säng.

Prisexempel Jämtlandsfjällen

 • Boende i 2-bäddsrum med lakan en natt på STF Storulvån Fjällstation.
 • Frukostbuffé, lunchbuffé, eftermiddagsfika utomhus, trerätters middag.
 • Konferenslokal inomhus.
 • Exempel aktiviteter: topptur, vandring, teambuilding-övningar med mera.

Frånpris: 2200:-/person exkl. moms baserat på minst 10 deltagare.

Klicka här för att få ett prisförslag.


Rogivande mötesrum på Svartsö


Med havet som granne och skogen runt knuten är mötesrummet på Svartsö Skärgårdshotell & Vandrarhem en given plats att ta med arbetsgruppen till. Här får ni tid för effektiva och rogivande arbetsdagar. Konfererar gör ni i den ljusa matsalen eller på verandan. Flytta ut eftermiddagsfikat i naturen, packa cykelkorgen eller vandra genom skog och över äng för en inspirerande fikastund vid havet. Ni kan även göra en timmes guidad tur om livet på Svartsö, förr och nu. På kvällen njuter ni av en välsmakande middag i härlig skärgårdsmiljö. Välj om ni vill laga maten själva eller tillsammans med en kock. Matsal och gästkök har plats för upp till 60 personer. Efter en aktiv dag sover ni gott i hotell- eller vandrarhemsrum.

Prisexempel Svartsö

 • Boende i 2-bäddsrum en natt på STF Svartsö Vandrarhem
 • Lakan och handduk
 • Frukostbuffé, förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika, tvårätters middag
 • Cykel eftermiddag/kväll dag 1

Frånpris: 1110:-/person exkl. moms med boende i vandrarhemsrum alternativt 1410:-/person exkl. moms i hotellrum med bäddade sängar samt wc och dusch på rummet. Priserna baseras på minst 10 deltagare. 

Klicka här för att få ett prisförslag.


Inspirerande fjälläventyr i Abisko


STF Abisko Turiststation är den perfekta platsen för ett naturslaget möte i kombination med arbetslust, harmoni och äventyr. Här finns möjlighet att skräddarsy ett paket med möjlighet att kombinera boende, möteslokaler, aktiviteter och måltider. Spåna nya idéer under en vandring på Kungsleden i höstprakt eller välj den senare delen av halvåret då mörkret lägger sig tidigt över området och ljuset från färgsprakande stjärnor, kritvita snön och det dansande norrskenet blir tydligt.

Prisexempel Abisko

 • Boende i huvudbyggnaden
 • Helpension
 • Vedbastu
 • Samevistet
 • Konferenslokal

Frånpris: 2 630:-/person baserat på en grupp med 8 personer.

Klicka här för att få ett prisförslag.


Högtflygande möten på Vallåsen


På STF Vallåsens Värdshus finns utrymme för konferensgruppen att tänka fritt. Det susar lite i träden och en och annan hackspett hörs ibland. Platsen utgör ett personligt och fokuserat val för er konferens, kick-off eller utbildning. Här finns ytor både inne och ute att använda, allt från traditionellt utrustad möteslokal till orangeri för kreativa tankar. Sugen på en dos adrenalin? Då finns det möjlighet att cykla mountainbike på Hallandsåsen eller boka zipline. Avsluta dagen i vedeldad badtunna och laga middag tillsammans under bar himmel med förberedd grillkorg.

Prisexempel Vallåsen

 • Boende i delat tvåbäddsrum
 • Manglade bomullslakan, handduk och badlakan. ekologiska badrumsprodukter och slutstädning ingår
 • Frukostbuffé
 • Fika på förmiddagen och eftermiddagen
 • Lunch samt grillmiddag att tillaga själva vid vår uteplats/gästkök
 • Vedeldad badtunna under bar himmel och bastu
 • Konferenslokal, fullt utrustad med bl.a projektor och wifi

Frånpris: 1525:-/person ex. moms
MTB på Hallandsåsen/ Zipline ingår ej i prisexempel, pris på detta ges på förfrågan.

Klicka här för att få ett prisförslag.


Konferera mitt i Ronnebyån


En miljö med historiska vingslag möter er på Korrö när ni rullar in i den gamla hantverksbyn där Bryggare Uebel en gång var ”patron”. En naturnära miljö där Ronnebyåns båda å-foror skapar en ö. I de gamla 1800-tals husen ligger STF Korrö Hotell där det finns möjligheter att konferera utomhus eller i Logen, Kvarnen, eller Sågen. Det här är en miljö som verkligen inspirerar till kreativa möten! Njut någon av måltiderna utomhus eller laga till den själva som en gruppaktivitet. På Korrö är utomhusaktiviteter ett signum och möjligheterna är många att kombinera mötestid med paddling, matvandring, teamlagstävlingar eller på våra vandrings- och cykelleder. Vill ni unna er lite extra så rekommenderar vi att ta en Hälsa & Gourmetvandring. Avsluta dagen i den fridfulla miljön vid ån med badtunna, bastu och kanske ett dopp i Ronnebyån.

Prisexempel Korrö

 • Boende i hotelldelen
 • Konferens i någon av kulturhus.
 • Kanot, cykel eller vandringsaktivitet
 • Fika, lunch och supé där minst en valfri mataktivitet serveras utomhus.
 • Tillgång till spabad och relax.

Frånpris: 1 895:-/person baserat på en grupp med 10 personer.

Klicka här för att få ett prisförslag.


Naturkreativ konferens i vackra Södermanland

Naturnära konferens på ytterjärna hotell
Ytterjärna Hotell och Kulturhus ligger vackert i natursköna Södermanland, endast 40 minuter från Stockholm. De arkitektoniskt unika byggnaderna omges av skön natur med lugn och närhet till havet, rosenträdgård och den biodynamiska trädgårdsparken. De vackra lokalerna passar allt från det intima mötet till den stora konferensen. Här kan man träffas för samtal framför den öppna spisen i, i det vita huset eller ta en promenad genom rosenträdgården ner till det lilla vasshuset vid havet. Eller varför inte boka den stora scenen i Kulturhuset och dela samma scen som några av de bästa musikerna i världen? Restaurangen i Kulturhuset arbetar med närproducerad och ekologiskt biodynamiskt odlad mat. Kanske blir en del av konferensen att vandra en bit av ekoleden och låta naturen skapa kreativ inramningen till er konferens.

Prisexempel Ytterjärna Hotell

Prisexempel kommer inom kort.

Kontakta boendet direkt genom att fylla i formuläret ”Gruppförfrågan” som finns på länken nedan.

Klicka här för att få ett prisförslag.


Skärgårdskonferens i Roslagen

naturnära konferens på Salnö Gård
Välkommen till Salnö Gård – ett skärgårdshem i Roslagen. En rofylld och inspirerande miljö som skapar kreativa tankar och bra beslut. Salnö Gård ger möjligheter till alla typer av möten med moderna krav utan att ge avkall på den genuina gårdskänslan. I det nyrenoverade konferenshuset kan upp till 40 personer konferera i modern möteslokal med allt vad som behövs för en lyckad konferens. Här har ni möjlighet att konferera såväl inomhus som på en klippa vid Ålandshav. Maten är riklig och vällagad med inriktning mot modern husmanskost med ekologisk inriktning. Som ett avkopplande inslag finns här också bastu och tillhörande gym.

Prisexempel Salnö Gård

Prisexempel kommer inom kort.

Kontakta boendet direkt genom att fylla i formuläret ”Gruppförfrågan” som finns på länken nedan.

Klicka här för att få ett prisförslag.


Bli inspirerad bland vinrankorna

Naturnära konferens på Ivögården
Ivögården hittar du på den lilla ön Ivö i Ivösjön i nordöstra Skåne, i närheten av Sölvesborg och Karlshamn. Denna historiska ö med spännande kultur och vacker natur når du smidigt med vägfärja, och här möts du av rofylld tystnad. Ivögården är en plats för möten och upplevelser för stora och små grupper och ligger mitt på den lilla ön, ett stenkast från den vackra Kyrkviken och Ursulas källa. Lokalerna är godkända för upp till 120 personer med tillgång till grupprum, restaurang och egen vingård. Här finns alla möjligheter för en energigivande konferens. Allt från guidad tur i vingården till sköna vandringsturer och fartfylld cykling. Ta lunchen på bryggan vid Kyrkviken och avsluta dagen med mat av hög kvalitet tillagad på ekologiska råvaror från lokala producenter. Till detta kan du njuta av egenproducerade viner.

Prisexempel Ivögården

Prisexempel kommer inom kort.

Kontakta boendet direkt genom att fylla i formuläret ”Gruppförfrågan” som finns på länken nedan.

Klicka här för att få ett prisförslag.

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.