Bröllop & fest

Här bjuder vi på några spännande inspirationsförslag från utvalda anläggningar som är lite extra duktiga på just bröllopsarrangemang. Förslagen kan givetvis justeras, beroende på era behov och önskemål.

Festlokal med Orangeri vid Hallandsåsens sluttning

vallasen_collage
Hyr hela stället, festa hela natten och ta med er egen dryck. På STF Vallåsens Värdshus serveras en skogsinspirerad meny med örter, blommor och grönsaker från den egna ekologiska trädgården. Menyn anpassas efter årstid och tillagas av Värdshusets välrenommerade kock Moa. Här är flexibilitet ett honnörsord och festen planeras helt efter era egna önskemål.

Prisexempel Vallåsens Värdshus

Hyra alla rum (23 st), från 22000kr, 1 natt.
Dukning i vitt /romantiskt , kulört /rustikt, färgglatt /skojigt.
Serveringspersonal.
Festlokal för ca. 80 personer.
Orangeri för mingel och dans.
3-rätters festmeny.

Frånpris: 700:-/person
Klicka här för offertförfrågan!

Bröllop i Tivedens magiska urskog

tivedstorp_collage
På Tivedstorp är ni omgivna av Tivedens magiska urskog. Ni gifter er i ostörd lantlig miljö, där vigseln kan hållas i det k-märkta missionshuset eller i vårt stämningsfulla träkapell. Många väljer också skogen och håller sin ceremoni vid någon av alla vackra platser i Tivedens nationalpark.
Middagen serveras i vår kaffestuga, festen hålls på logen och gästerna övernattar i stugor och rum i vandrarhemsbyn. Vigselparet bor avskilt i vår timrade bröllopsstuga, omgiven av hästhagar och med utsikt över hela byn. Vi erbjuder personlig service och lyssnar till era önskemål för att ge er en oförglömlig upplevelse. Sammanlagt finns det plats för 65 övernattande gäster.

Prisexempel Tiveden:

Vällagad bröllopsmiddag.
Vinpaket.
Matsal med serveringspersonal.
Festlokal med ljudsystem och egen bar.
Lokal för vigsel.
Övernattning på vandrarhemmet.
Frukostbuffé.

Frånpris: 885:-/person
Klicka här för offertförfrågan!

Sörmländsk bröllopsidyll i Ladan på Lasätter gård.


Skapa ert egna personliga bröllop i lantlig gårdsmiljö, vackert beläget i Sörmland där Lasätter gård och dess fläderodling omges av öppet landskap och böljande fält. Här finns många fina platser för er vigsel. Festladan rymmer upp till 80 personer och är enkel i sitt ursprungliga skick med historia kvar i väggarna. Bord och stolar finns att tillgå och ni får ni fria händer att dekorera och duka allt efter er egen smak. Utanför finns en fin trädgård med en stor och rymlig veranda. Ni har alla möjligheter att sätta er egen prägel på bröllopsfesten men får givetvis tips och vägledning av personal på plats. Familj och vänner som hjälper till med arrangemanget bor på gården och bröllopsparet har sin egen bröllopssvit.

Prisexempel Lasätter gård:

Hyra av Festladan fredag-söndag
Hyra av Gästhuset fredag-söndag inkl. 12 bäddar, kök för uppläggning och städ
Hyra av Bröllopssviten lördag-söndag, uppbäddad inkl. städ.
Inredning; bord & stol, kyl, frys, bar, bänkar, utemöbler, tält 3×3 m., grill, björk för dekoration, ca 4 timmars bröllopskoordination.

Pris totalt: 22. 500 kronor.
Klicka här för offertförfrågan!

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.