STF Kolarbyn Eco-Lodge

Vi som jobbar här

Malin Bruce
Naturguide som driver Kolarbyn Eco-Lodge.
Kontakt: malin@kolarbyn.se
Född: Juli 1971 och uppvuxen i Täby, Stockholm. Jag och min familj bor i Ramnäs några mil från Kolarbyn.
Det bästa med att jobba i Kolarbyn: Det är ett drömjobb för mig som älskar att vara ute i naturen! Det andra är att man får träffa så enormt många härliga och spännande gäster och få visa dem vår fantastiska natur!
Tidigare eller andra arbeten: Jag driver upplevelseföretaget Swenture och är projektledare för vandring och cykelleder i Västmanland. Jag har tidigare arbetat som säljare inom media och är utbildad florist. Även mulleledare, Scout och aktiv i civilförsvaret.
Andra intressen: Trail-löpning, massor friluftsliv och hitta på aktiviteter för nära och kära står högt upp på listan. Sedan kan man alltid lägga till offroad, vandring och resor.
Favoritårstid: Jag älskar egentligen alla årstider, bara det blir ordentligt med väder. Stora mängder snö, varma soliga dagar och ibland ett stillsamt sommarregn, doften av höstens alla svampar och vårens nyutsprungna mirakel!
Äter helst: Jag tycker om att laga all typ av mat, men visst är det lite extra gott och lyxigt att få äta mat som lagats över öppen eld.
Favoritplats i Sverige: Jag har alltid haft en dragning till skärgården, men efter vår flytt till Västmanland så finns det några nya favoriter. En varm solig dag vid en myr – doften av skvattram och en barnsligt nyfikenhet av att få uppleva sann skogsgrönska och att få krama riktigt stora trädstammar – oslagbart!
Favoritresmål: Eftersom jag är svag för skärgården så är den en slät solvarm klippa i solnedgången i ytterskärgården. Annars är svenska naturen fantastisk, lummig mossa under träd som är flera 100 år gamla, bäckens porlande och dofterna en tidig morgon.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.