STF Kolarbyn Eco-Lodge

Hitta till STF Kolarbyn Eco-Lodge

Med tåg och buss till Kolarbyn
Tågstation finns i Skinnskatteberg, ca 4km. De flesta väljer dock att ta tåg till Köping och sedan buss till Skinnskatteberg. Vilket som går fortast beror på varifrån ni reser.

Från Stockholm/Västerås/Köping
Tag tåget från Stockholm till Köping, byt till anslutande buss nr 550 till Skinnskatteberg. Det är billigast att köpa hela resan inklusive buss på en och samma biljett innan du börjar din resa. Total restid från Stockholm är c:a 2 timmar och 20 minuter.

Från övriga destinationer
Skinnskatteberg kan även nås direkt med tåg (Tåg i Bergslagen) via Örebro/Hallsberg, Avesta-Krylbo eller Fagersta och andra städer. Skinnskattebergs buss- och tågstation ligger ca 4 km från Kolarbyn. Det är enkelt att gå de 4 km som återstår, men har man mycket packning kan det kännas långt.

Till fots
Om ni kommer med buss 550 på sträckan Köping-Skinnskatteberg kan ni välja att kliva av vid Folkhögskolan (1km) och sedan gå den sista biten, fråga chauffören om ni är osäkra på vart ni ska gå av bussen. Ni kan även beställa en taxi från tågstationen till Kolarbyn om ni behöver detta +46222-10040.

Du kan också ta buss nummer 56 från tågstationen och gå av vid hållplatsen SKÄRSJÖN. Observera att det endast är ett fåtal avgångar med denna buss. En eventuell avgångstid som passar tid för incheckning, är 13:25.

Med bil till Kolarbyn
Kolarbyn ligger ca 4 km sydost om centrala Skinnskatteberg, längs med riksväg 233. Det är skyltat Kolarbyn från väg 233. Gratis parkering finns vid Kolarbyn.

GPS-koordinater: N59.807423°, E15.728699°
  • GPS-koordinater: N59.808210389355°, E15.730404853821°

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.