Facebook
Twitter

Sylmassivet (norska sidan) - DNT Nedalshytta

Mer om Sylmassivet (norska sidan) - DNT Nedalshytta

Gården är huvudinfallsporten till Sylan från norsk sida och en del av den populära helårsrutten
”Firkanten" som går mellan STF Blåhammaren Fjällstation (Blåhammarstugan) (S), Storerikvollen, Nedalshytta och STF Sylarna Fjällstation (Sylstationen) (S). I området runt Nedalshytta finns också fantastiska dagstursmöjligheter, något som gör huset till en god utgångspunkt för barnfamiljer som önskar fast övernattning. För topptursentusiasterna är Sylmassivet ett eldorado, med Syltoppen och Storsola som de tveklöst mest populära topparna i Sylan.

Nedalshytta är bemannad kring påsk och under sommarsäsongen. Resten av året finns möjlighet för självhushåll och övernattning (24 sängar). Låst med nyckel från norska turistföreningen (DNT) utanför säsongen. Huset tar också emot beställningar från skolklasser före och efter påsk- och sommarsäsongen.

Nedalshytta har under 2017 öppet:
07 april 2017 – 17 april 2017 och 23 juni 2017 – 17 september 2017

Helårsmarkerade leder
I Sylan finns 760 km permanent vintermarkerade leder, 310 km på norsk sida och 450 km på svensk. Antagligen handlar det om det största sammanhängande nätet med permanentmarkerade vinterleder i hela världen. Rutterna leder dig in i fjällen och mellan ett tjugotal hytter.

För mer information om Nedalshytta besök: https://www.tt.no/hytter/ och https://www.ut.no/hytte/3.1941/

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag för just din grupp!

Få offert
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er

RÖSTA PÅ DIN FAVORIT OCH VINN EN ÖVERNATTNING

På vilket av alla STFs boenden trivs du allra bäst? Rösta på just din favorit till utmärkelsen Årets Kudde 2018, så har du samtidigt chansen att vinna en fri övernattning.

Läs mer och rösta här