Tänk på att det råder eldningsförbud i princip i hela landet. Nu är det viktigare än någonsin att vi alla njuter av naturen på ett ansvarsfullt sätt. Läs mer på Länsstyrelsen för exakt information om vad som gäller på just din plats

Facebook
Twitter

STF Steninge Vandrarhem

Hitta till STF Steninge Vandrarhem

Steninge ligger precis vid havet mitt emellan Falkenberg och Halmstad. I Halmstad finns flygplats och i Falkenberg och Halmstad finns tågstationer. Buss från båda dessa städer stannar 200 meter från vandrarhemmet och det tar cirka 45 minuter från båda hållen.

Åker du bil på E6:an ska du ta avfart Steninge/Getinge. Därifrån har du 8 km till Steninge. Sväng höger när du kommit till Steninge (där finns även skyltar till vandrarhem). Kör ca 400 m och på höger sida kommer sedan vandrarhemmet.
  • GPS-koordinater: N56.767672°, E12.629085°

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag för just din grupp!

Få offert
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er

RÖSTA PÅ DIN FAVORIT OCH VINN EN ÖVERNATTNING

På vilket av alla STFs boenden trivs du allra bäst? Rösta på just din favorit till utmärkelsen Årets Kudde 2018, så har du samtidigt chansen att vinna en fri övernattning.

Läs mer och rösta här