Facebook
Twitter

STF KynnefjällsNatur Hotell

Mer om STF KynnefjällsNatur Hotell

Våra rum är placerade mitt i skogen, men låt dig inte luras av rummets placering då du sover i bekväma sängar med dusch och toalett på varje rum. Alla stugor och rum, som har gångavstånd till receptionen och vår restaurang, har även snabb fiberuppkoppling.

Hos oss kan du njuta av en vällagad och närproducerad middag (bokas i förväg) eller göra i ordning ett eget lunchpaket i samband med frukosten under högsäsong som du kan ta med när du åker iväg på utflykt. Det finns även grillmöjligheter.

Oavsett om du enbart vill övernatta eller ha kalas eller konferens så hjälper vi till att skräddarsy din tid hos oss för maximal upplevelse. Lägg gärna till någon av våra aktiviteter för att få en extra minnesvärd och rolig stund. Perfekt för konferensen, släktkalaset eller 50-års festen.

Har du hund med dig så tillkommer det ett hundtillägg, kontakta oss för information om vad som gäller för regler och kostnad.

Välkomna till oss på KynnefjällsNatur!

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag för just din grupp!

FÅ OFFERT

Flera boendealternativ

Den här anläggningen erbjuder fler boendealternativ

Läs mer och boka