Facebook
Twitter

STF Enköping/Bryggholmens gård

Mer om STF Enköping/Bryggholmens gård

STF Bryggholmens Gård är både ett vandrarhem och småskaligt ekologiskt lantbruk. På gården har människor bott och verkat i mer än 1000 år. Bland annat låg Sveriges andra glasbruk här och spännande arkeologiska fynd har gjorts från den tiden. Öns och glasbrukets historia finns beskriven i den fina utställningen som finns i ett torp på gården (gratis inträde).

Rummen i Herrgården från 1864 är charmigt inredda i gammaldags stil, med utsikt över gården, landskapet och vattnet. Vi har totalt 6 rum med 16 sängplatser. Perfekt för enskilda gäster men även för mindre grupper som vill hyra ett helt vandrarhem för sig själva, exempelvis inför bröllopet, festen, släktträffen. Vi har två familjerum med plats för fyra personer vardera, två dubbelrum, samt ett tvåbäddsrum på övervåningen. Dessa 5 rum delar på två stora fräscha badrum med dusch och toalett. Alla sovrum är nyrenoverade och individuellt inredda i gammaldags stil. Det ena familjerummet har en stor balkong med utsikt över gården och vattnet där man även kan inta sina måltider. Vi har ett dubbelrum med eget badrum beläget på nedre våningen. Hundar är välkomna i alla rum. Det finns också ett stort gästkök där du kan laga dina måltider men alla gäster erbjuds frukost (självservering). Lakan och handdukar ingår alltid i rummet, du kan köpa till tjänsten bäddat och klart. Gratis Wi-Fi finns givetvis på vandrarhemmet.

Vid stranden finns en bastuflotte, badplats och båtbryggor samt kanoter och kajaker att hyra. I naturreservatet hittar du utmärkta leder för vandring. I området finns mycket intressanta hällristningar, fornlämningar och vikingahistoria.

För grupper
Platsen för ett möte eller en konferens är viktig. Vill du ha en anläggning med avskilt läge, där ni är de enda gästerna, ska ni komma till oss. I en anrik kulturmiljö med gammaldags stil har vi en konferensanläggning med modern teknik. För dig som uppskattar det enkla, lugna och det avskilda skapar vår konferensmiljö en unik upplevelse. Här får ni förutsättningarna för att lära känna varandra, brainstorma och slappna av. Naturen och tystnaden inspirerar till kreativa tankeprocesser och framgångsrika beslut.

Välkommen till oss!

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag för just din grupp!

FÅ OFFERT
Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er