Facebook
Twitter
Pinterest

STF Edsåsdalen Fjällstation

Mer om STF Edsåsdalen Fjällstation

Om du längtar efter äkta naturupplevelser i lugn atmosfär är Edsåsdalen stället för dig. Vi finns i Jämtland några kilometer söder om Åre och har hela fjällvärlden precis utanför knuten. Med över 10 mil skidspår, varav 40 km ses över dagligen, finns goda möjligheter till fantastisk längdåkning.

Oändliga mil av markerade leder på fjället finns för den som vill gå på tur. Vårt fjäll är som gjort för barnen med 5 liftar och 11 nedfarter där alla åldrar kan åka fritt och lära sig att älska snö och skidåkning. Större och fler backar finns i Åre knappt 20 min bort.

Välj om du vill bo på vår fjällstation Köjagården med halvpension, i vårt vandrarhem Renfjällsgården eller hyra en egen stuga.
Välkommen till vår del av fjällen.

Mat & dryck

På fjällstationen Köja finns restaurang, café och bar. Vi inspireras av den jämtländska mattraditionen och hos oss hittar du bland annat älg, ren och röding på menyn. Vi värnar om lokalproducerat och försöker i så stor utsträckning som möjligt använda ekologiska råvaror.

Öppettider under vintersäsongen 22/12-9/1 & 6/2-16/4

Frukost 07.30 - 10.00
Lunch 12.00 - 14.00
Middag 18.00- 20.00
Café & Våfflor 11.00 – 1700
Bar 11.00- stängning

I januari är restaurangen endast öppen för café.
Boka bord på tel 0647-332 00 eller bokabord@edsasdalen.se

Just nu kan du inte hitta alla våra paket på hemsidan. Vi arbetar med att lösa problemet. Tills dess kan du se och boka våra paket på http://www.edsasdalen.se

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag för just din grupp!

FÅ OFFERT