Tänk på att fortfarande det råder eldningsförbud i vissa delar av landet. Läs mer på Länsstyrelsen.se för exakt information om vad som gäller på just din plats.

Facebook
Twitter

STF Brantevik Råkulle Vandrarhem

Hitta till STF Brantevik Råkulle Vandrarhem

Du hittar oss fem kilometer söder om Simrishamn och sex kilometer norr om Skillinge. 1,5 timme från Malmö och Lund samt två timmar från Köpenhamn.

Närmaste järnvägsstation är Simrishamn, dit det går regelbundna tåg/bussar från både Malmö, Lund och Kristianstad. Buss 577 (Simrishamn – Borrby) passerar vårt vandrarhem. Hoppa av vid hållplats Gislövsvägen.

Närmaste flygplats är Kristianstad Airport (ca 60 kilometer) men flest flyg går det till Malmö Sturup Airport (80 kilometer). Här kan du hyra bil. Om du är med i bilpoolen Sunfleet finns det bilar att boka på flygplatsen.
  • GPS-koordinater: N55.512681°, E14.346578°

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag för just din grupp!

Få offert
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er

RÖSTA PÅ DIN FAVORIT OCH VINN EN ÖVERNATTNING

På vilket av alla STFs boenden trivs du allra bäst? Rösta på just din favorit till utmärkelsen Årets Kudde 2018, så har du samtidigt chansen att vinna en fri övernattning.

Läs mer och rösta här