Facebook
Twitter
Pinterest

STF Brantevik/Råkulle Vandrarhem

Hitta till STF Brantevik/Råkulle Vandrarhem

Vi ligger fem kilometer söder om Simrishamn och sex kilometer norr om Skillinge. 1,5 timme från Malmö och Lund samt två timmar från Köpenhamn.

Närmaste järnvägsstation är Simrishamn, dit det går regelbundna tåg från både Malmö och Kristianstad. Buss 577 (Simrishamn – Borrby) passerar vårt vandrarhem. Hoppa av vid hållplats Gislövsvägen.

Närmaste flygplats är Malmö Sturup Airport (80 kilometer). Här kan du hyra bil. Om du är med i bilpoolen Sunfleet finns det bilar att boka på flygplatsen.

Vår entré ligger på Råkullavägen. Lättast att hitta är om du svänger av in till byn vid den södra infarten till Brantevik. Därifrån är det väl skyltat till vandrarhemmet.
  • GPS-koordinater: N55.512681°, E14.346578°

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag för just din grupp!

FÅ OFFERT

Rösta på din favorit och vinn övernattning!

På vilket av alla STFs boenden trivs du allra bäst? Rösta på just din favorit till utmärkelsen Årets Kudde 2017, så har du samtidigt chansen att vinna en fri övernattning.

Läs mer och rösta här