Facebook
Twitter

STF Brådtom sluss/Göta kanal Vandrarhem

Mer om STF Brådtom sluss/Göta kanal Vandrarhem

”På Brådtom har man inte bråttom”.

Brådtom är en levande liten gård i gemytlig, lantlig miljö alldeles intill en av Göta Kanals slussar. Den gamla slussvaktargården härstammar från tiden då kanalen byggdes, i början av 1800-talet. Slå dig ned i det lilla caféet och njut av en fika med bulle, smörgås eller glass, samtidigt som du ser båtarna glida förbi på kanalen.

Här finns fem charmiga små stugor och rum att hyra. Alla är personligt och enkelt inredda i gårdens befintliga byggnader, däribland verkstan och bykstugan. Det äldsta huset på gården är den gamla smedjan som också är den största. Den rekommenderar vi särskilt för dig som vill uppleva en riktigt historisk och unik miljö. Smedjan har fyra enkelsängar och plats för extrabädd, en liten spis och ugn. Alla stugor har ett litet pentry med spisplatta, vattenkokare, husgeråd samt kylväska med kylklampar att låna.

WC, dusch, kylskåp finns i en separat byggnad. Cafét erbjuder fika med bullar, glass & matiga smörgåsar. Om du vill packa lätt hyr du sänglinnet här. För en riktigt lugn semester kan du även beställa en enklare frukost.

Här njuter vi av det enkla livet på landet tillsammans med katter, kaniner och glada sprätthönor. Göta kanals cykelled passerar genom gården och för dig som är fiskeintresserad finns möjlighet att fiska i den närbelägna sjön Asplången. Cykla eller promenera längs den vackra kanalen och spana efter snok, paddor, mink, vesslor, rovfåglar och häger som det finns gott om här. Till och med en bäver brukar visa sig här då och då.

Brådtom sluss är ett trevligt utflyktsmål för alla åldrar.

Husdjur är välkomna. Max 3 st per rum eller enligt överenskommelse.

Städning ingår ej. Hyresgästen städar själv innan utcheckning eller betalar enligt överenskommelse."

Incheckning kl 15:00 - 18:00 (meddela vid senare ankomst i god tid)
Utcheckning kl 12:00

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er