Facebook
Twitter

STF Borghamn Vandrarhem

Mer om STF Borghamn Vandrarhem

Sov gott i sköna sängar i historisk miljö. Vandrarhemmets byggnader har anor från 1700-, 1800- och 1900-talet. Redan på medeltiden bröts det sten i Borghamn. Stenen blev vida känd för sin täthet och höga kvalitet. Borghamns Kalkstensbrott sitter på en lång historia och idag ligger Östergötlands största vandrarhem i dess anrika byggnader.

Vandrarhemmet är ett naturligt val för den som vill kombinera den östgötska prakten med ett bekvämt och fridfullt boende. Lägg till i gästhamnen, och avsluta kvällen i vandrarhemmets bastu.

I Borghamns omgivningar finns Ombergs vandringsleder med orkidékärr, fornborgar och trolsk urskog som fängslar besökare. Här hittar du även Vätterns klarblå vatten, Tåkerns sprudlande fågelliv och uråldriga kulturhistoriska byggnader.

För dig som önskar lite mer fart finns sommarstaden Vadstena på en kvarts avstånd med restauranger och uteliv. Här finns också många sevärdheter som Vadstena slott, Klosterkyrkan och Rådhuset.

Reception
Kl 17-19. Telefontid kl 8-22.

Gästhamn.
Bastu.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag för just din grupp!

FÅ OFFERT