Tänk på att fortfarande det råder eldningsförbud i vissa delar av landet. Läs mer på Länsstyrelsen.se för exakt information om vad som gäller på just din plats.

Facebook
Twitter

STF Kolarbyn/Eco-Lodge

Bo i kolarkoja
I Kolarbyn finns tolv kolarkojor med två britsar i varje. På varje brits ligger uppblåsbart liggunderlag och fårskinnsfällar och du kan själv ta med eller hyra sovsäck. Vi kan även lägga in en extra brits för barn i kojan, man kan då sova 2 vuxna & 1 barn eller 1 vuxen och 2 barn i varje koja. Alla kolarkojor har vedeldad kamin.

Bo i timmerstugan ”Skogslyckan”
I Kolarbyn finns även en mysig timmerstuga med dubbelsäng. I stugan ingår täcke, kudde och sängkläder och allt är bäddat och klart när ni kommer. Det finns ett litet bord i stugan samt en vedeldad kamin.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag för just din grupp!

Få offert
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er

RÖSTA PÅ DIN FAVORIT OCH VINN EN ÖVERNATTNING

På vilket av alla STFs boenden trivs du allra bäst? Rösta på just din favorit till utmärkelsen Årets Kudde 2018, så har du samtidigt chansen att vinna en fri övernattning.

Läs mer och rösta här