Just nu är det många som ringer till oss och vi har därför längre väntetider än normalt. Information från STF med anledning av coronaviruset hittar du här. STF drabbas precis som hela samhället av coronakrisen. Läs här hur du kan hjälpa.

Yoga, vandring, mindfulness på Österlen

Yoga, vandring, mindfulness på Österlen

STF Brantevik Råkulle Vandrarhem

Yoga, vandring, mindfulness på Österlen

I maj, när rapsen blommar och träden är i skir grönska, möter du ett sagolikt vackert och rofyllt Österlen. Följ med på en avkopplande resa med fokus på lugn yoga, mindfulness, glad gemenskap och skönt vilsamma vandringar.

Under tre dagar i maj möter vi tillsammans med yogaläraren Barbara Frilund-Ekberg våren på Österlen. Vi startar dagen med yoga eller qigong samt en god hälsosam frukost. Sen väntar lugn vandring längs havet och i skir bokskog. Under vandringen, då vi även mediterar/gör någon övning, fokuserar vi på våra sinnen och intryck. Dagarna går i en vilsam takt och du får varje dag egen tid att bara vara, promenera eller åka iväg på egen upptäcktsfärd.

Barbara har lång erfarenhet av yoga, qigong och sköna vandringar i naturen. Yogan som utförs är lugn fysisk hathayoga och yinyoga, en långsam yoga som stretchar ut musklerna efter vandringen.

I priset ingår:
3 nätter, del i tvåbäddsrum utan handfat (tillägg för andra rumstyper)
Sänglinne, handduk och slutstädning
Helpension (vegetarisk frukost, lunch, middag samt fika)
6 – 8 pass med yoga/qigong
Vandringar

Program

Kategorier:

Hälsa & harmoni Vandring Vår

Aktivitet

Yoga, vandring, mindfulness på Österlen

14 Maj 2020 - 27 Sep 2020

  • 14

    Maj

    2020

  • 27

    Sep

    2020

Pris från:

5350 kr

Medlem i STF | Boende ingår Del i 2-bäddsrum
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.