Just nu är det många som ringer till oss och vi har därför längre väntetider än normalt. Information från STF med anledning av coronaviruset hittar du här. STF drabbas precis som hela samhället av coronakrisen. Läs här hur du kan hjälpa.

Yoga och vandring i Grövelsjöfjällen

Yoga och vandring i Grövelsjöfjällen

STF Grövelsjön Fjällstation

Yoga och vandring i Grövelsjöfjällen

Hitta lugnet med yoga och vandring i Grövelsjöfjällen. Yoga, vandring, frukostbuffé, goda middagar och massor av härlig fjälluft.

Hitta lugn och harmoni med yoga och vandring. Allt du behöver för dagen har du i din ryggsäck och tillsammans med fjällguide tar vi oss till de finaste platserna utmed stigar och i obanad terräng. På morgonen har vi väckt kroppen med ett lugnt yogapass och fyllt på med energi vid frukostbuffén. Vi njuter vi av varandras sällskap och frihetskänslan som vandring i fjällmiljö skapar. Åter vid fjällstationen och låter vi kroppen sträcka ut i välgörande yogapass. Alla kan delta i yogan efter sina förutsättningar.

Datum 2020
9-13/8
23-27/8
13-17/9

I priset ingår
Logi, Slutstädning, Helpension, Ledarledda vandringar och Yoga

Förkunskapskrav
Vana av att vara regelbundet fysisk aktiv, förmåga att gå dagsturer med ryggsäck på stigar och i obanad terräng under en dag. Yogan är anpassad för alla att kunna delta i oavsett tidigare vana.

Program

Kategorier:

Fjällvandring Hälsa & harmoni Höst Vandring

Aktivitet

Yoga och vandring i Grövelsjöfjällen

9 Aug 2020 - 17 Sep 2020

  • 9

    Aug

    2020

  • 17

    Sep

    2020

Pris från:

4965 kr

Medlem i STF | Boende ingår Per person
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.