Vårvintertur med guide i Vålådalen

Vårvintertur med guide i Vålådalen

STF Vålådalen Fjällstation

Vårvintertur med guide i Vålådalen

Genom storslagen gammelskog över tjärnar och kalfjäll tar vi oss fram från stuga till stuga i Vålådalsområdet. Tillsammans i grupp med erfaren guide gör det tryggt och du kan dela dina upplevelser med andra.

Turen utgår från Vålådalens Fjällstation och tar dig genom den vidunderligt vackra fjällvärlden i Vålådalens naturreservat. Vi går på turskidor till STFs stugor Stensdalen, Gåsen, Vålåstugan, Lunndörren och tillbaka till Vålådalens Fjällstation. Dagsetapperna är mellan 14-18 km beroende på vilket vägval vi och vår guide väljer. Vi börjar turen med middag på Vålådalen och lär känna varandra. Vår guide Marie Strömbeck har då en genomgång inför några härliga dagar. På morgonen äter vi en stabil frukost, gör vår matsäck och sedan börjar äventyret!

I priset ingår:
4-nätter i STF fjällstugor
2 nätter, del i dubbelrum på Vålådalens Fjällstation (1:a och sista natten)där det ingår 2 frukostar, 2 middagar (dag 1 och dag 6), lunchpaket innan turen börjar samt bastu, badtunna och massage efter turen.
Skidguide under hela turen

Som STF medlem erbjuds 10% rabatt på hyra av utrustning.

Foto: Anette Andersson

Kategorier:

Kombinationsturer Skidåkning Turskidåkning Vinter

Aktivitet

Vårvintertur med guide i Vålådalen

29 Mar 2020 - 4 Apr 2020

  • 29

    Mar

    2020

  • 4

    Apr

    2020

Pris från:

5365 kr

Medlem i STF | Boende ingår Del i dubbelrum
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.