Vandringspaket Söderåsens nationalpark STF

Vandringspaket Söderåsens nationalpark STF

STF Pensionat Söderåsen B&B

Vandringspaket Söderåsens nationalpark STF

Njut av vandring i Söderåsens lummiga bokskog! Vandra längs porlande bäckar, se maffiga rasbranter & dramatiska utsiktspunkter i nationalparken och känna lugnet sjunka in. Variationen är stor och upplevelserna många!

Söderåsens nationalpark erbjuder fantastisk natur med stora värden -dramatisk geologi, ädellövskog och en stor artrikedom för såväl flora som fauna, men framförallt en hänförande vacker och rofylld miljö att vandra i. Urvalet av vandringleder är stort och Skåneledens etapp "ås till ås" passerar förbi. Ni bor bekvämt på Pensionat Söderåsen som ligger inom gångavstånd från nationalparkens stora ledutbud och Naturum. Lunchen för andra dagens vandring får ni mer er som ett lunchpaket. Efter en dags vandring bjuds ni på eftermiddagsfika med hembakad kaka och på kvällen kan ni samla intrycken från dagen när ni ser solen sänka sig bakom Söderåsen.
I paketet ingår:

2 övernattningar i pensionatsflygelns B&B-rum (badrum i korridoren)
2 pensionatsfrukostar
2 eftermiddagsfika
1 lunchpaket att ta med på vandringen
karta över vandringslederna och tips på bra rundor

Kategorier:

Höst Sommar Vandring

Aktivitet

Vandringspaket Söderåsens nationalpark STF

15 Apr 2022 - 31 Okt 2022

  • 15

    Apr

    2022

  • 31

    Okt

    2022

Pris från:

1825 kr

Medlem i STF | Boende ingår Per person
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.