Just nu är det många som ringer till oss och vi har därför längre väntetider än normalt. Information från STF med anledning av coronaviruset hittar du här. Vi befinner oss i ett akut ekonomiskt läge och kämpar nu för att rädda vår 135-åriga förening. Läs här hur du kan hjälpa.

Vandring på Ivö, 3 dagar

Vandring på Ivö, 3 dagar

STF Ivö/Ivögården Mat & Vingård

Vandring på Ivö, 3 dagar

Bo och vandra på vackra Ivö - mitt i naturen! Ivö är en fantastisk sagoö mitt i Ivösjön, Skånes största sjö! Här vandrar du förbi öppna fält, genom vackra bokskogar och magisk utsikt från Ivö klack.

På Ivö bor du mitt i naturen och det är nära både till sjön och till vandringsleder. Öns magiska lugn märks så snart du klivit av färjan! Börja med den korta vandringen genom Ivögårdens egna vingård; här hittar du kyrkan och strax där bakom väntar vackra Kyrkviken med sitt blåa vatten. För dig som vill ha en heldagsvandring rekommenderar vi turen genom skogen till Ivö klack där det sedan länge nerlagda kalk- och kaolinbrottet visar på den blomstrande verksamhet som rådde här. Med lite tur hittar du en 80 miljoner år gammal hajtand i den fossilrika sanden! På Ivö klack finns flertalet vandringsleder i bok- och blandskog, vandra till en av de vackra utsiktspunkterna på klacken för en fin fikapaus. Måltidspaketen är tillagade av ekologiska och närproducerade råvaror av köksmästare Petter&Co.

I paketet ingår:
2 natt, del i dubbelrum
Sänglinne, handdukar
Slutstädning
2 Frukost
2 Lunchpaket, påfylld medhavd termos med kaffe/te
2 Middag/middagspaket
Vedeldad badtunna
Vandringskarta<b

Kategorier:

Höst Sommar Vandring Vinter Vår

Aktivitet

Vandring på Ivö, 3 dagar

1 Jan 2020 - 31 Dec 2020

  • 1

    Jan

    2020

  • 31

    Dec

    2020

Pris från:

2195 kr

Medlem i STF | Boende ingår per person
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.