Just nu har vår fjällbokning och kundservice långa svarstider eftersom så många vill nå oss. Alla bokningsbara övernattningar kan du boka själv direkt här på webbplatsen. Hittar du inte det du söker behöver du ändra datum. Läs mer om hur vi anpassat för att kunna välkomna dig tryggt i sommar här och hur du kan stötta STF här.

Vandring i John Bauers värld

Vandring i John Bauers värld

STF Huskvarna/Rosendala Herrgård Hotell

Vandring i John Bauers värld

Mjuka stigar, vackra vyer, Johan Bauer skogar och vidsträckta mossar. I Södra Vätterbygden hittar du växlande vandringsleder med storslagna naturupplevelser.

Att vandra i södra Vätternbygden bjuder på fantastiskt sceneri, och visst skymtar John Bauers sagoväsen! Vandra i biosfärområden med kulturhistoriska värden, njut hisnande utsikter och solnedgång över Vättern. Det finns ett urval av vandringsleder av olika karaktär, längd och svårighetsgrad. Upptäck Huskvarnas, Jönköpings och Grännas pittoreska kvarter. Du bor bekvämt i Rosendala Herrgård. Medtag termos o ryggsäck.

I paketet ingår:
Boende i en natt med del i dubbelrum
Frukost
Handduk och sänglinne (bäddat och klart)
Slutstädning
Lunchpaket (smörgås, frukt, dryck, kaffe)
Vandringskarta

Kategorier:

Höst Kultur & Stad Sommar Vandring Vår

Aktivitet

Vandring i John Bauers värld

1 Apr 2020 - 29 Sep 2020

  • 1

    Apr

    2020

  • 29

    Sep

    2020

Pris från:

790 kr

Medlem i STF | Boende ingår Pris per vuxen i delad rum
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.