Just nu har vår fjällbokning och kundtjänst långa svarstider eftersom så många vill nå oss. Alla bokningsbara övernattningar kan du boka själv direkt här på webbplatsen. Hittar du inte det du söker behöver du ändra datum. Läs mer om hur vi anpassat för att kunna välkomna dig tryggt i sommar här och hur du kan stötta STF här.

Upptäck hållbart på Lugnåsberget

Upptäck hållbart på Lugnåsberget

STF Lugnåsberget Vandrarhem

Upptäck hållbart på Lugnåsberget

Utforska Lugnåsbergets trolska skogsmiljö och Vristulvens små öar under en avkopplande vistelse där naturupplevelsen står i fokus. Ta dig fram i egen takt – på cykel, i vandringskängor och i kanot – och njut av lugnet.

STF Lugnåsberget är med sin lugna och lantliga miljö en perfekt bas för dig som vill upptäcka hållbart i harmoni med naturen. Här finns tid att på egen hand utforska omgivningarna bortom de mest upptrampade stigarna. Färdas på cykel längs vindlande grusvägar, vandra i öde storskog, glid fram i kanot på Vristulven & gör strandhugg på små orörda öar.

Vi berättar gärna om hur vi arbetar med hållbarhet & håller du ögonen öppna kan du säkert se många exempel på egen hand.

Till STF Lugnåsberget reser du med fördel kollektivt, buss & tåg finns inom 3-5 km, möjlighet finns att boka hämtning vid hållplatserna om du inte vill gå.

Välj gärna till någon eller några av våra ekologiska och lokalproducerade matkorgar, eller handla i lokala gårdsbutiken och charken och laga själv i våra gästkök. Butikerna har begränsat öppet.

I priset ingår:
Boende 3 nätter
Linne och slutstädning
3 eko-frukostkorgar
Cykel under vistelsen
Tillgång till bastu
Kanot inklusive flytvästar, en dag

Kategorier:

Cykling Hälsa & harmoni Sommar Vandring Vatten & Fiske Vår

Aktivitet

Upptäck hållbart på Lugnåsberget

1 Maj 2020 - 31 Aug 2020

  • 1

    Maj

    2020

  • 31

    Aug

    2020

Pris från:

1995 kr

Medlem i STF | Boende ingår Per person i delat tvåbäddsrum i 3 dagar
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.