Upptäck hållbart på Lugnåsberget

Upptäck hållbart på Lugnåsberget

STF Lugnåsberget Vandrarhem

Upptäck hållbart på Lugnåsberget

Utforska Lugnåsbergets trolska skogsmiljö och Vristulvens små öar under en avkopplande vistelse där naturupplevelsen står i fokus. Ta dig fram i egen takt – på cykel, i vandringskängor och i kanot – och njut av lugnet och lokala smakupplevelser.

STF Lugnåsberget är med sin lugna och lantliga miljö en perfekt bas för dig som vill upptäcka hållbart i harmoni med naturen. Din vistelse inleds med att vi berättar om vårt stora engagemang för hållbarhetsfrågor med fokus på STFs hållbarhetslöfte till dig som gäst. Därefter ges tid att på egen hand utforska omgivningarna bortom de mest upptrampade stigarna. Färdas på cykel längs vindlande grusvägar, vandra i öde storskog, glid fram i kanot på Vristulven och gör strandhugg på små orörda öar. Frukost, lunch- och middagskorg med ekologiska och lokala specialiteter finns förberett att avnjutas i naturens egen matsal. Till STF Lugnåsberget reser du med fördel kollektivt, buss och tåg finns inom 3-5 km, möjlighet finns att boka hämtning vid hållplatserna om du inte vill gå.

I priset ingår:
· Boende i tre nätter i delat tvåbäddsrum
· Linne och slutstädning
· 3 eko-frukostkorgar
· 2 lunchpaket
· 3 matkorgar, välj från vår meny
· Cykel under vistelsen
· Kanot inklusive flytvästar en dag

Kategorier:

Cykling Hälsa & harmoni Låglandsvandring Sommar Vandring Vatten & Fiske Vår

Aktivitet

Upptäck hållbart på Lugnåsberget

1 Maj 2020 - 31 Aug 2020

  • 1

    Maj

    2020

  • 31

    Aug

    2020

Pris från:

2795 kr

Medlem i STF | Boende ingår Per person i delat tvåbäddsrum i 3 dagar
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.