Just nu är det många som ringer till oss och vi har därför längre väntetider än normalt. Information från STF med anledning av coronaviruset hittar du här. STF drabbas precis som hela samhället av coronakrisen. Läs här hur du kan hjälpa.

Påskfirande på Öland

Påskfirande på Öland

STF Vickleby/Bo pensionat

Påskfirande på Öland

I april har våren gjort entré på Öland. Lärkorna och tofsvipans ljudande hörs långväga och en vandring på Alvaret blir en upplevelse för alla sinnen. Efter en dag i naturen njuter du av traditionell påskbuffé med tonvikt på lokala smaker.

Njut av ett avkopplande påskfirande på Bo Pensionat i pittoreska Vickleby, granne med en av Sveriges vackraste bygator och Ölands Alvar. Här finns både lugnet och aktiviteterna inom räckhåll. Kryp upp i en skön fåtölj med en god bok eller hämta energi från naturens skådespel under en vandring på Alvaret. Långfredag serveras vår tvårätters middag i buffé med Ölandslamm och dessert. På lördag serveras vår påskbuffé med kallt, varmt och sött.

I priset ingår:
Boende i två nätter med del i dubbelrum
Linne
Slutstädning
2 frukostbuffé
Två rätters middag
Påskbuffé på lördag med kallt & varmt

Tillägg för specialkost 100 kr/måltid

Kategorier:

Kultur & Stad Vandring Vår

Aktivitet

Påskfirande på Öland

10 Apr 2020 - 12 Apr 2020

  • 10

    Apr

    2020

  • 12

    Apr

    2020

Pris från:

2025 kr

Medlem i STF | Boende ingår Per person
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.