Just nu har vår fjällbokning och kundtjänst långa svarstider eftersom så många vill nå oss. Alla bokningsbara övernattningar kan du boka själv direkt här på webbplatsen. Hittar du inte det du söker behöver du ändra datum. Läs mer om hur vi anpassat för att kunna välkomna dig tryggt i sommar här och hur du kan stötta STF här.

Övandring på Möja

Övandring på Möja

STF Möja Vandrarhem

Övandring på Möja

Vandra i ett genuint skärgårdslandskap längst ut i Stockholms skärgård! En ganska enkel och varierande vandring på öns landsväg, genom urskog, naturreservat och på klipphällar, förbi insjöar, fornminnen och röda stugor.

På Möja i Stockholms yttre mellanskärgård finns två fina naturstigar som enkelt nås från öns landsväg. Stigarna är totalt 12km respektive 3km och går delvis genom naturreservat och urskog, förbi insjöar, ryssugnar och på härliga klipphällar. Börja eller avsluta vandringen med lunch på anrika Wikströms fisk restaurang i Ramsmora. Kombinera vandringen med en cykeltur på landsvägen.

I priset ingår:
1 natt, del i dubbelrum
Sänglinne/handduk
Slutstäd
Frukostpåse
Lunchkupong på Wikströms fisk (värde 100kr)
Cykel och hjälm (endast vuxencyklar)
Karta

Kategorier:

Hälsa & harmoni Höst Vandring Vår

Aktivitet

Övandring på Möja

15 Aug 2020 - 13 Dec 2020

  • 15

    Aug

    2020

  • 13

    Dec

    2020

Pris från:

1100 kr

Medlem i STF | Boende ingår pris per vuxen i delat dubbelrum
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.