Njut av det goda livet på Åkerby Herrgård

Njut av det goda livet på Åkerby Herrgård

STF Nora/Åkerby Herrgård Hotell

Njut av det goda livet på Åkerby Herrgård

Ta en paus från vardagen och koppla av under en rofylld helg. Upplev tystheten, lugnet och naturens välgörande kraft i kombination med vällagad mat. Här bor du i underbar bergslagsnatur inramad av skog och med milsvidd utsikt över Fåsjön.

Miljöerna och den harmoniska helhet som Åkerby herrgård erbjuder med boende, god vällagad mat och natur berikar livet och ger tid för att hinna umgås. Här kan du ta dagen som den kommer, slippa måsten och ge kropp och själ lite extra omsorg. Vill du aktivera dig finns en mängd valmöjligheter. I nära anslutning till anläggningen finns vandrings-och cykelleder, MTB , fiske, kulturhistoriska sevärdheter, naturreservat, sjöar och vattendrag. Här finns även ett nytt utegym, fotbollsplan, parkområde, långgrund sandstrand och bastu. Allt att nyttja när man vill och på bara några minuters gångavstånd. Vårt kök är känt för den hemlagade maten, välj själv om ni vill avnjuta måltiderna i restaurangen eller ta med maten ut. Avsluta gärna dagen med en choklad- och vinprovning (bokas och betalas på plats).

I priset ingår:
2 nätter, del i dubbelrum
Helpension från middag dag 1 till frukost dag 3
Lakan, handduk och slutstäd
Tillgång till bastu

Kategorier:

Hälsa & harmoni Höst Sommar Vinter Vår

Aktivitet

Njut av det goda livet på Åkerby Herrgård

22 Sep 2018 - 31 Dec 2019

  • 22

    Sep

    2018

  • 31

    Dec

    2019

Pris från:

1900 kr

Medlem i STF | Boende ingår Per person i delad dubbelrum
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.