Just nu är det många som ringer till oss och vi har därför längre väntetider än normalt. Information från STF med anledning av coronaviruset hittar du här. Vi befinner oss i ett akut ekonomiskt läge och nu kämpar vi för att rädda vår 135-åriga förening. Läs här hur du kan hjälpa.

Förbetala ospecificerad sovplats i fjällstuga: Abisko-Kebnekaise

Förbetala ospecificerad sovplats i fjällstuga: Abisko-Kebnekaise

Förbetala ospecificerad sovplats i fjällstuga: Abisko-Kebnekaise

Här förbetalar du en ospecificerad sovplats i området Abisko - Kebnekaise där du hittar fjällstugorna Unna Allakas, Nallo, Vistas, Pältsa, Kårsavagge och Tarfala. Välj önskat startdatum, antal dagar och antal personer.

Vid sidan av Kungsleden, i nordligaste Lappland, står våra fjällstugor utplacerade på vackra och ikoniska platser. Fjällstugorna är lite mindre och besökarna är inte lika många som på Kungsleden.

- När du förbetalar på hemsidan får du ett bättre pris än det du betalar direkt i stugan.
- Observera att denna förbetalning endast gäller i fjällstugorna mellan Abisko-Kebnekaise och inte för övernattning på STF Abisko Turiststation och STF Kebnekaise Fjällstation.
- Du kan nyttja nätter i valfri fjällstuga inom en period av 2 veckor före och efter valt startdatum. Dagarna behöver inte löpa i följd.
- Förbetalning av en ospecificerad sovplats i STFs fjällstugor innebär en ordinarie sängplats eller en golvbädd, inte en bokning av en specifik bädd eller rum. Båda alternativen ger tillgång till madrass, kudde och täcke.
- Kom ihåg att skriva ut bekräftelsen så att du kan visa upp den vid ankomst till fjällstugan.
- För att få medlemsrabatt ska medlemskort (fysiskt eller digitalt) uppvisas i fjällstugan av samtliga gäster.
- Fjällstugornas öppettider skiljer sig åt – försäkra dig om att stugorna du tänker besöka är säsongsöppna.
- Avbokning kan ske fram till kl. 18.00 dagen innan det startdatum som står på bekräftelsen. Därefter sker ingen återbetalning av erlagt belopp, oavsett om alla nätter är nyttjade eller ej.

Kategorier:

Fjällvandring Höst Skidåkning Sommar Turskidåkning Vinter Vår

Aktivitet

Förbetala ospecificerad sovplats i fjällstuga: Abisko-Kebnekaise

4 Mar 2020 - 13 Sep 2020

  • 4

    Mar

    2020

  • 13

    Sep

    2020

Pris från:

350 kr

Medlem i STF
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.