Just nu har vår fjällbokning och kundtjänst långa svarstider eftersom så många vill nå oss. Alla bokningsbara övernattningar kan du boka själv direkt här på webbplatsen. Hittar du inte det du söker behöver du ändra datum. Läs mer om hur vi anpassat för att kunna välkomna dig tryggt i sommar här och hur du kan stötta STF här.

Klassiska Pensionatsdagar på Öland

Klassiska Pensionatsdagar på Öland

STF Vickleby/Bo pensionat

Klassiska Pensionatsdagar på Öland

Upplev Öland med boende på klassiska Bo Pensionat i vackra Vickleby. Under dagarna upptäcker du Alvaret och skön natur och kultur och på kvällen njuter du lugnet och en vällagad middag i anrik miljö.

I mysiga ölandsbyn Vickleby bor du bekvämt på Bo Pensionat med rika naturupplevelser på nära avstånd. Vandra på Alvaret eller kanske ta ett dopp vid någon av stränderna? Koppla av i biblioteket eller den grönskande trädgården efter dagens äventyr. På kvällarna njuter du en vällagad middag.

I paketet ingår frukost samt 2x tvårättersmiddag samt 1x Grillkväll med Ölandslamm, vilt, nötkött lokalt från Mysinge, våra egna korvar och som avslutning en härlig sommartårta. Fisk finns för den som inte äter kött.

Paketet kan bokas med ankomst måndag eller torsdag.

I priset ingår:
3 nätter i del i dubbelrum med frukost,
1 st. Sommargrill, 2 st kvällsbuffé, frukost,
Linne & slutstädning

Dryck till middag tillkommer

Kategorier:

Kultur & Stad Sommar

Aktivitet

Klassiska Pensionatsdagar på Öland

22 Jun 2020 - 13 Aug 2020

  • 22

    Jun

    2020

  • 13

    Aug

    2020

Pris från:

2500 kr

Medlem i STF | Boende ingår
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.