Just nu är det många som ringer till oss och vi har därför längre väntetider än normalt. Information från STF med anledning av coronaviruset hittar du här. Vi befinner oss i ett akut ekonomiskt läge och nu kämpar vi för att rädda vår 135-åriga förening. Läs här hur du kan hjälpa.

Kebnekaise - Topptursweekend

Kebnekaise - Topptursweekend

STF Kebnekaise Fjällstation

Kebnekaise - Topptursweekend

Sugen på fullspäckade dagar i ett av Sveriges finaste område för toppturer? Våra guider kommer under dessa dagar visa dig härlig skidåkning i storslagen natur och såklart försöker vi bestiga och åka skidor nerför Sveriges högsta berg.

Det här paketet är för dig som vill maxa din vistelse på kring Kebnekaise. Det blir skidåkning i Sveriges finaste topptursområde, Kebnekaise och Tarfala. Utifrån önskemål och vädrets makter kommer våra erfarna guider visa er skidåkning i en alpin miljö som man inte hittar någon annanstans i Sverige. Vi har både Kebnekaise fjällstation och Tarfala fjällstuga att tillgå och möjligheterna till fantastiska turer är oändliga.

I priset ingår:
- Boende 4 nätter i flerbäddsrum.
- Helpension (frukost, lunchpaket, middag)
- Guide & säkerhetsutrustning
- 30 % rabatt på uthyrning. Bokas på Kebnekaise.sport@stfturist.se
- Alla skotertransporter, kom ihåg att boka tid för transporten Nikka-Keb på ankomstdagen, detta görs på kebnekaise@stfturist.se

Förkunskapskrav:
- Du bör ha åkt offpist tidigare
- God kondition

Program

Kategorier:

Alpint/offpist Skidåkning Topptur Vinter

Aktivitet

Kebnekaise - Topptursweekend

8 Apr 2020 - 26 Apr 2020

  • 8

    Apr

    2020

  • 26

    Apr

    2020

Pris från:

6590 kr

Medlem i STF | Boende ingår Per person
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.