Just nu är det många som ringer till oss och vi har därför längre väntetider än normalt. Information från STF med anledning av coronaviruset hittar du här. STF drabbas precis som hela samhället av coronakrisen. Läs här hur du kan hjälpa.

Kebnekaise Högalpin Grundkurs

Kebnekaise Högalpin Grundkurs

STF Kebnekaise Fjällstation

Kebnekaise Högalpin Grundkurs

Alpina klätterveckan, den klassiska Kebnekaisekursen! Upplev fjällen från den brantare sidan, här kommer vi att gå igenom grunderna för att kunna göra alpina klättringar på ett säkert sätt.

Glaciärvandring, klippklättring och snöklättring kommer att varvas med kursmoment. Vi startar kursen på Kebnekaise fjällstation, där vi övar kursmoment på klippa och siktar på att göra någon av de klassiska turerna på Toulpagorni. Kursen fortsätter i Tarfala där vi får närheten till glaciärer och fina alpina turer. Under hela kursen njuter vi av mat från våra kockar på fjällstationen. Maten finns på plats i Tarfala när vi kommer dit, så vi rör oss med lätta ryggsäckar under veckan. För att gå denna kurs bör du tidigare ha gått en grund- eller fortsättningskurs i klippklättring.

I priset ingår:
Boende 6 nätter i flerbäddsrum.
Helpension (frukost, lunchpaket, middag).
Bergsguide.
Lån av säkerhetsutrustning.
Linneset/reselakan.

Förkunskapskrav:
Grundkurs klippklättring eller motsvarande kunskap.
God kondition.

Program

Kategorier:

Klättring Sommar

Aktivitet

Kebnekaise Högalpin Grundkurs

24 Jun 2020 - 19 Jul 2020

  • 24

    Jun

    2020

  • 19

    Jul

    2020

Pris från:

11590 kr

Medlem i STF | Boende ingår Per person i flerbäddsrum
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.