Just nu är det många som ringer till oss och vi har därför längre väntetider än normalt. Information från STF med anledning av coronaviruset hittar du här. Vi befinner oss i ett akut ekonomiskt läge och kämpar nu för att rädda vår 135-åriga förening. Läs här hur du kan hjälpa.

Jämtlandstriangeln på egen hand
Jämtlandstriangeln på egen hand

Här skidar du på egen hand mellan fjällstationerna i Jämtlandstriangeln. Logi, mat och faciliteter är inbokade och det enda du behöver tänka på är att njuta av dagarnas fjällupplevelser.

Första natten bor du på Storulvån, andra natten på Blåhammaren och tredje natten på Sylarna. Passa på att göra en extra dagstur ute vid Sylarna och njut av de storslagna bergen omkring dig, det går att lägga till extra nätter på både Sylarna och Storulvån.

Datum:
21/2-24/4 2020

I priset ingår:
Helpension, reselakan, resehandduk och slutstädning.

Bra att veta:
På Storulvån får du både reselakan (bomull) och resehandduk (microfiber, 150cm * 80cm) som kan användas på alla tre fjällstationerna. Dessa får du även ta med hem för att använda i framtiden. Är ni flera än två i en bokning kan ni hamna tillsammans i ett 4-bäddsrum.

Middagstider:
Storulvån - sittningar klockan 18:00 och 19:00. Ni blir bokade till den sittning där det för dagen finns plats. Önskar ni en särskild tid, ring Storulvån på 010-1902370.
Blåhammaren - sittningen börjar klockan 18:00. Kom 10 min innan för bordsplacering.
Sylarna - serveras fr.o.m. 18:00.

Kategorier:

Kombinationsturer Skidåkning Turskidåkning Vinter

Aktivitet

Jämtlandstriangeln på egen hand

16 Apr 2020 - 16 Apr 2020

  • 16

    Apr

    2020

Pris från:

4115 kr

Medlem i STF
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.