Just nu har vår fjällbokning och kundservice långa svarstider eftersom så många vill nå oss. Alla bokningsbara övernattningar kan du boka själv direkt här på webbplatsen. Hittar du inte det du söker behöver du ändra datum. Läs mer om hur vi anpassat för att kunna välkomna dig tryggt i sommar här och hur du kan stötta STF här.

Jämtlandstriangeln på egen hand
Jämtlandstriangeln på egen hand

Här skidar du på egen hand mellan fjällstationerna i Jämtlandstriangeln. Logi, mat och faciliteter är inbokade och det enda du behöver tänka på är att njuta av dagarnas fjällupplevelser.

Första natten bor du på Storulvån, andra natten på Blåhammaren och tredje natten på Sylarna. Passa på att göra en extra dagstur ute vid Sylarna och njut av de storslagna bergen omkring dig, det går att lägga till extra nätter på både Sylarna och Storulvån.

Datum:
19/2-25/4 2021

I priset ingår:
Helpension, reselakan, resehandduk och slutstädning.

Bra att veta:
På Storulvån får du ett reselakan och resehandduk som kan användas på alla fjällstationer. Detta kan du ta med hem efter turen och använda på framtida turer. Är ni fler an 2 i en bokning kan ni hamna tillsammans i ett 4-bäddsrum.

Avbokning kan ske fram till 30 dygn innan ankomst. Därefter sker ingen återbetalning av erlagt belopp.

Kategorier:

Kombinationsturer Skidåkning Turskidåkning Vinter

Aktivitet

Jämtlandstriangeln på egen hand

19 Feb 2021 - 25 Apr 2021

  • 19

    Feb

    2021

  • 25

    Apr

    2021

Pris från:

4195 kr

Medlem i STF
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.