Just nu är det många som ringer till oss och vi har därför längre väntetider än normalt. Information från STF med anledning av coronaviruset hittar du här. STF drabbas precis som hela samhället av coronakrisen. Läs här hur du kan hjälpa.

Jämtlandstriangeln på egen hand
Jämtlandstriangeln på egen hand

Här vandrar du på egen hand mellan fjällstationerna i Jämtlandstriangeln. Logi, mat och faciliteter är inbokade och det enda du behöver tänka på är att njuta av dagarnas fjällupplevelser.

Första natten bor du på Storulvån, andra natten på Blåhammaren och tredje natten på Sylarna. Passa på att göra en extra dagstur ute vid Sylarna och njut av de storslagna bergen omkring dig, det går att lägga till extra nätter på både Sylarna och Storulvån. 

Datum: 18/6-27/9

Vad ingår:
Helpension, reselakan, resehandduk och slutstädning.

Bra att veta:
På Storulvån får du både reselakan (bomull) och resehandduk (microfiber, 150cm * 80cm) som kan användas på alla tre fjällstationerna. Dessa får du även ta med hem för att använda i framtiden. Är ni flera än två i en bokning kan ni hamna tillsammans i ett 4-bäddsrum.

Middagstider:
Storulvån - sittningar klockan 18:00, 19:00 och 20:00. Ni blir bokade till den sittning där det för dagen finns plats. Önskar ni en särskild tid, ring Storulvån på 010-1902370.
Blåhammaren - sittningen börjar klockan 18:00. Kom 10 min innan för bordsplacering.
Sylarna - serveras fr.o.m. klockan 18:00.

Avbokning kan ske fram till 30 dygn innan ankomst. Därefter sker ingen återbetalning av erlagt belopp.

Kategorier:

Fjällvandring Höst Kombinationsturer Sommar Vandring

Aktivitet

Jämtlandstriangeln på egen hand

21 Jun 2020 - 12 Jul 2020

  • 21

    Jun

    2020

  • 12

    Jul

    2020

Pris från:

4395 kr

Medlem i STF
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.