Just nu är det många som ringer till oss och vi har därför längre väntetider än normalt. Information från STF med anledning av coronaviruset hittar du här. STF drabbas precis som hela samhället av coronakrisen. Läs här hur du kan hjälpa.

Jämtlandstriangeln med guide
Jämtlandstriangeln med guide

Jämtlandstriangeln är en riktig vandringsklassiker!
Via de kända fjällstationerna Storulvån, Sylarna och Blåhammaren vandrar vi genom fjällbjörkskog och över kalfjäll. Vandringsdagar på fjället avslutas med vila och god mat på fjällstationerna.

Tillsammans med trevliga turkamrater och erfarna fjällguider skapas fantastiska fjällminnen och upplevelser som du bär med dig resten av livet. Under vandringen bjuds vi på milsvid utsikt över stora delar av den jämtländska fjällvärlden med både branta, spetsiga fjäll och mjuka, rundare höjder. De familjära fjällstationerna bjuder på personligt bemötande, god komfort och mycket god mat! Här finns tid för vila och återhämtning efter dagarnas aktivitet. Vi ser fram emot att göra denna tur tillsammans med dig!

Datum 2020
17-20/8, 31/8-3/9, 7-10/9, 21-24/9

Vad ingår i priset:
Helpension, guide, vindsäck, liggunderlag, sjukvårdsutrustning.

Deltagarantal (min/max): 4/16
Minimiålder: 16 år i målsmans sällskap

Avbokning kan ske fram till 30 dygn innan ankomst. Därefter sker ingen återbetalning av erlagt belopp.

Program

Kategorier:

Fjällvandring Höst Kombinationsturer Sommar

Aktivitet

Jämtlandstriangeln med guide

17 Aug 2020 - 21 Sep 2020

  • 17

    Aug

    2020

  • 21

    Sep

    2020

Pris från:

5495 kr

Medlem i STF
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.