Just nu är det många som ringer till oss och vi har därför längre väntetider än normalt. Information från STF med anledning av coronaviruset hittar du här. STF drabbas precis som hela samhället av coronakrisen. Läs här hur du kan hjälpa.

Jämtland - Tältvandring Grundkurs

Jämtland - Tältvandring Grundkurs

STF Storulvån Fjällstation

Jämtland - Tältvandring Grundkurs

Vill du lära dig mer om hur du planerar och genomför egna turer på fjället? Under 4 dagar bor, lever och lär vi på fjället med målet att bli bättre friluftsmänniskor. Jämtlandsfjällen är ett bra klassrum som ger oss upplevelser och lärdomar för livet!

Under ledning av erfarna guider får vi tips och genomgångar i ämnen som är viktiga att behärska när man ger sig ut i naturen. Navigering, turplanering, lägerplats, vadning är några av dom ämnen som vi lär oss mer om. Efter avslutad kurs är målsättningen att du ska känna dig trygg med att planera och genomföra egna fjällturer. Maten är förberedd och planerad men vi lagar den själva, i de tältgrupper som vi blivit indelade i. Efter innehållsrika kursdagar får vi tillfälle att vila ut i lägret och ta in upplevelsen att vara ute på fjället. Vi kommer både nära naturen och varandra. Vi ser verkligen fram emot att få göra denna kurs med dig!

Datum:
23-26/7
30/7-2/8
6-9/8

Medlemspris: 4095 kr

I priset ingår:
Guide, mat, tält, sovsäck, liggunderlag, kök, sjukvårdsutrustning.

Förkunskapskrav:
Jag har vandrat på sommarfjäll tidigare. Jag har god kondition och klarar av fysisk aktivitet under flera timmar/dagar.

Avbokning kan ske fram till 30 dygn innan ankomst. Därefter sker ingen återbetalning av erlagt belopp.

Program

Kategorier:

Fjällvandring Kombinationsturer Sommar Vandring

Aktivitet

Jämtland - Tältvandring Grundkurs

23 Jul 2020 - 6 Aug 2020

  • 23

    Jul

    2020

  • 6

    Aug

    2020

Pris från:

4095 kr

Medlem i STF
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.