Just nu är det många som ringer till oss och vi har därför längre väntetider än normalt. Information från STF med anledning av coronaviruset hittar du här. STF drabbas precis som hela samhället av coronakrisen. Läs här hur du kan hjälpa.

Logipaket på STF Lilla Tyresö

Logipaket på STF Lilla Tyresö

STF Stockholm/Lilla Tyresö Vandrarhem

Logipaket på STF Lilla Tyresö

Ge plats för eftertanke och reflektion under en rofylld vistelse på Lilla Tyresö. Här vandrar du i vår vackra slottspark, genom skog och invid sjöar i ditt egna tempo. På kvällen kan du kryper upp med en god bok i soffan.

Lilla Tyresö har med sina vackra villor och den lummiga trädgården formats till en fridfull oas mitt i Tyresö Slottspark. Här är du långt ifrån vardagens stress, med närhet till fina fiskevatten och rofyllda vandringsleder i Tyresta Nationalpark.

När du anländer finner du sänglinne & handdukar på rummet.

Incheckning från 15:00 men önskar du ge dig ut även på ankomstdagen så kan du givetvis få möjlighet att ställa ifrån dig din eventuella packning.

I paketet ingår
Boende i en natt på STF Lilla Tyresö
Linnepaket (Sänglinne och handduk)
Avresestäd

Kategorier:

Hälsa & harmoni Sommar Vandring Vinter Vår

Aktivitet

Logipaket på STF Lilla Tyresö

1 Mar 2019 - 21 Dec 2020

  • 1

    Mar

    2019

  • 21

    Dec

    2020

Pris från:

650 kr

Medlem i STF | Boende ingår medlemspris för 1 gäst i 2-bäddsrum
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.