Just nu är det många som ringer till oss och vi har därför längre väntetider än normalt. Information från STF med anledning av coronaviruset hittar du här. Vi befinner oss i ett akut ekonomiskt läge och nu kämpar vi för att rädda vår 135-åriga förening. Läs här hur du kan hjälpa.

Grövelsjön - Familjefjällvecka steg 1 - Aktivitetsvecka

Grövelsjön - Familjefjällvecka steg 1 - Aktivitetsvecka

STF Grövelsjön Fjällstation

Grövelsjön - Familjefjällvecka steg 1 - Aktivitetsvecka

En fjällvecka för hela familjen oavsett ålder. Våra erfarna fjällguider erbjuder aktiviteter och utflykter som ger en fin ingång till fortsatta fjällupplevelser, allt utifrån barnens villkor.

Vi utforskar fjällskogen, hoppar över bäcken, sträcker armarna i skyn på bergets topp och leker oss fram i Grövelsjöfjällen.

Vänligen ange ålder på barnen vid bokning för att underlätta guidernas planering. Vi erbjuder flera olika familjefjällveckor läs gärna igenom övriga för att hitta den som passar er bäst.

I priset ingår:
Logi
Måltider
Ledare och viss utrustning (se program för specifik information)

Förkunskapskrav:
Inga krav på förkunskaper

Bra att veta:
För en bra fjällupplevelse är bekväma och funktionella kläder viktiga. Ta gärna med extra då det är lätt att bli blöt i bäcken eller fastna med stöveln i en fjällmyr. Se utrustningslista i programmet.

Viktig information

Kategorier:

Familjeaktivitet Fjällvandring Sommar

Aktivitet

Grövelsjön - Familjefjällvecka steg 1 - Aktivitetsvecka

28 Jun 2020 - 5 Jul 2020

  • 28

    Jun

    2020

  • 5

    Jul

    2020

Pris från:

7980 kr

Medlem i STF | Boende ingår Per person
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.