Fullmåne på Nyrup

Fullmåne på Nyrup

STF Nyrups Naturhotell

Fullmåne på Nyrup

Överraska någon du tycker om med en magisk fullmånenatt med romantiken i fokus. Se månen strö silver i hela skogen och ta en månskenspromenad ner till bäcken, innan ni somnar gott till bokskogens sus i er mysiga yllehydda.

När ni anländer till Nyrups Naturhotell är er yllehydda särskilt romantiskt möblerad. Kvällens fullmånemiddag består av lyxiga lokala råvaror och är enkel att förbereda. Om så önskas kan ni äta den i er egen yllehydda.

Fullmånenatten i Nyrups bokskogar är en magisk upplevelse - har ni tur får ni se månen strö silver i hela skogen genom yllehyddans takfönster. Kanske går ni på en månskenspromenad ner till bäcken tillsammans.

Frukosten serveras "på sängen" - vi knackar på med frukostbricka på avtalad tid. Under dagen njuter ni av vandring i böljande bokskog. Efter en dags vandring finns råvarukorgen förberedd för nästa middag som ni lagar över utekökets öppna eldar.

I paketet ingår
Övernattning två nätter
Råvaror till fullmånemiddag med lyxig soppa, fina lokala charkuterier, alkoholfri dryck och lokal choklad
Frukost på sängen
Fältlunch dag två
Råvaror för middag andra kvällen
Sänglinne (bäddad säng)
Slutstädning

Kategorier:

Hälsa & harmoni Höst Sommar Vår

Aktivitet

Fullmåne på Nyrup

22 Okt 2021 - 21 Nov 2021

  • 22

    Okt

    2021

  • 21

    Nov

    2021

Pris från:

3100 kr

Medlem i STF | Boende ingår Pris per person i dubbelrum
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.