Just nu har vår fjällbokning och kundtjänst långa svarstider eftersom så många vill nå oss. Alla bokningsbara övernattningar kan du boka själv direkt här på webbplatsen. Hittar du inte det du söker behöver du ändra datum. Läs mer om hur vi anpassat för att kunna välkomna dig tryggt i sommar här och hur du kan stötta STF här.

Fotoweekend i Storlien för kvinnor

Fotoweekend i Storlien för kvinnor

STF Storliens Fjällgård

Fotoweekend i Storlien för kvinnor

Foto: Lisa Öberg
När sommaren övergår till höst bjuder vi in kvinnor i alla åldrar till en weekend med fokus på fotografering i fjällmiljö.

Den här prestigefria weekenden fokuserar vi på att fotografera det som fjällen har att erbjuda: landskap, växter, block och stenar, fåglar och ev. andra djur som korsar vår väg. Vi pratar komposition, ljus o enkel kamerateknik – vi anpassar oss efter deltagarnas kunskapsnivå och önskemål.

Efter dagen i naturen finns tid för vila, bastu, pingisturnering och mysig tillvaro i vår pub Bodegan innan middag. Maten är vilt och fisk från närområdet, salladsbuffé och dessert.

Kursledare är Lisa Öberg, fjällekolog/fil.dr i biologi med klimatrelaterade förändringar av fjällens trädgränser som forskningsämne. Hon är också naturfotograf o författare.

I priset ingår:
3 nätter, del i 2-bäddsrum tor-sön (du delar rum om inte ni inte är 2 som bokar tillsammans) För enkelrum tillkommer tillägg.
Sänglinne, handdukar, slutstädning
Helpension (frukostbuffé, lunchpaket o middagsbuffé inkl dessert)
2,5 dagar med lättare vandring och fotokunskapsutbyte samt genomgång av dagens bilder

Kategorier:

Fjällvandring Hälsa & harmoni Höst Vandring

Aktivitet

Fotoweekend i Storlien för kvinnor

10 Sep 2020 - 13 Sep 2020

  • 10

    Sep

    2020

  • 13

    Sep

    2020

Pris från:

4980 kr

Medlem i STF | Boende ingår
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.