Topptur Fortsättningskurs
Topptur Fortsättningskurs

Detta är kursen för dig som har tidigare erfarenheter av toppturer samt lavinkunskap och nu vill ta nästa kliv i utvecklingen! Sylarnas mäktiga skidterräng är den perfekta platsen för att utveckla och slipa dina topptursfärdigheter.

Under fyra intensiva dagar bygger vi på tidigare kunskaper om lavinsäkerhet, skidteknik och turplanering. Efter kursen är målsättningen att du ska känna dig redo att genomföra dina egna drömturer.

I priset ingår:
Boende i tre nätter, helpension, guide, vindsäck, första hjälpen.

Förkunskapskrav:
Jag har genomfört Storulvåns Topptur Grundkurs alt. motsvarande eller är en god skidåkare som har gått på topptur minst 5 gånger. Jag har genomfört övningar med transceiver, sond samt grävning. Jag har god kondition och klarar av fysisk aktivitet under flera timmar/dagar.

Bra att veta:
Bandvagn (Fjällexpressen) bokas separat, vänligen ring 010-190 23 60 eller maila fjallbokning@stfturist.se. Ca 1 vecka innan turen/kursen kontaktas alla deltagare via mail för att stämma av ev. frågor.

Program

Kategorier:

Skidåkning Topptur Vinter

Aktivitet

Topptur Fortsättningskurs

4 Mar 2021 - 18 Apr 2021

  • 4

    Mar

    2021

  • 18

    Apr

    2021

Pris från:

5895 kr

Medlem i STF | Boende ingår Per person
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.