Just nu är det många som ringer till oss och vi har därför längre väntetider än normalt. Information från STF med anledning av coronaviruset hittar du här. STF drabbas precis som hela samhället av coronakrisen. Läs här hur du kan hjälpa.

Försommarfåglar på Österlen

Försommarfåglar på Österlen

STF Brantevik Råkulle Vandrarhem

Försommarfåglar på Österlen

Vi upprepar succén från 2019. Följ med på en guidad fågelresa där du bland annat får höra trädlärkans flöjtande sång och rosenfinkens glada läte "pleased to meet you". Du kommer möta unika arter och få uppleva Österlens vackert omväxlande landskap.

Vår guide är Magnus Ullman, en pionjär inom fågelskådning. Han är en mycket uppskattad guide, författare och artupptäckare. Magnus kommer, i ett lugnt tempo, visa dig fint varierande natur med buskrika miljöer där du får möjlighet att upptäcka såväl vanliga som mer sällsynta fåglar. I mitten av maj, när våren kommit och naturen är som skirast, har nästan alla fåglar anlänt. Det är flugsnappare, skvättor, lärkor, glador, börringevråk och förhoppningsvis sommargylling. Vi hoppas få se cirka 130 arter och sannolikt får du med dig hem ett eller flera nya kryss. Varmt välkommen till Österlen.

I priset ingår
Boende i del i 2-bäddsrum
Linnepaket och slutstädning
Alla transporter i minibuss från Simrishamn
Helpension med rejält lunchpaket från frukostbuffén
Fågelexpert Magnus Ullman med förstklassig lokalkännedom
Förteckning över aktuella fåglar

Försommarfåglar Program 2020-dag-till-dag

Kategorier:

Djurliv Vår

Aktivitet

Försommarfåglar på Österlen

24 Maj 2020 - 29 Maj 2020

  • 24

    Maj

    2020

  • 29

    Maj

    2020

Pris från:

12900 kr

Medlem i STF | Boende ingår Pris per person
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.