Just nu är det många som ringer till oss och vi har därför längre väntetider än normalt. Information från STF med anledning av coronaviruset hittar du här. STF drabbas precis som hela samhället av coronakrisen. Läs här hur du kan hjälpa.

Familjevecka för de yngsta i Grövelsjöfjällen

Familjevecka för de yngsta i Grövelsjöfjällen

STF Grövelsjön Fjällstation

Familjevecka för de yngsta i Grövelsjöfjällen

Med utgångspunkt i barnens och föräldrarnas nyfikenhet upptäcker vi fjället med dess skogar, vattendrag och fjälltoppar. Tillsammans med fjällguide gör vi lustfyllda turer utifrån barnens förutsättningar.

Detta arrangemang riktar sig till dig som vill uppleva fjällen tillsammans med barn i ålder 0-6 år. Familjer med äldre barn hänvisas till någon av våra andra familjeveckor.

Tillsammans med fjällguide gör upptäcktsfärder på fjället, utforskar den forsande bäcken, ser långt från bergets topp, spanar efter renar och andra djur och om det är varmt tar ett svalkande dopp i en fjällsjö. Under veckan utvecklar vi våra fjällkunskaper, får nya vänner, vandrar och leker.

I priset igår:
Logi, måltider och ledare

Bra att veta:
Hyr gärna din utrustning på STF Grövelsjön Fjällstation vi har bärstolar, kängor och mycket mer. Se program för mer information.

Program

Kategorier:

Familjeaktivitet Fjällvandring Sommar Vandring

Aktivitet

Familjevecka för de yngsta i Grövelsjöfjällen

16 Aug 2020 - 23 Aug 2020

  • 16

    Aug

    2020

  • 23

    Aug

    2020

Pris från:

7945/2380 kr

Medlem i STF | Boende ingår Per vuxen/barn
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.