Just nu är det många som ringer till oss och vi har därför längre väntetider än normalt. Information från STF med anledning av coronaviruset hittar du här. Vi befinner oss i ett akut ekonomiskt läge och nu kämpar vi för att rädda vår 135-åriga förening. Läs här hur du kan hjälpa.

Storulvån - Familjefjällvecka Sommar

Storulvån - Familjefjällvecka Sommar

STF Storulvån Fjällstation

Storulvån - Familjefjällvecka Sommar

Fjället är en fantastisk lekplats men också ett underbart klassrum! Under våra familjefjällveckor är barn och föräldrar i fokus. Inspirerande ledare lär oss mer om fjällen, vad som finns där och vilka upplevelser som gömmer sig bakom nästa fjällbjörk.

Vi delas upp i grupper efter ålder och fyller dagarna med uteaktiviteter och kvällarna med återhämtning och mys! Under veckan spenderar vi så mycket tid som möjligt ute på fjället eller i dalens björkskog. Vi vandrar, gör toppturer, leker lekar samt klättrar på inomhusklippan! På kvällarna får föräldrarna lite egen tid medan barnen fortsätter med kvällsaktiviteter. Vi ser fram emot att göra denna vecka tillsammans med er!

Datum:
22-26/6
29/6-3/7
6-10/7

Vad ingår:
Helpension, ledare, lägerutrustning, sjukvårdsutrustning.

Program

Kategorier:

Familjeaktivitet Fjällvandring Sommar

Aktivitet

Storulvån - Familjefjällvecka Sommar

22 Jun 2020 - 10 Jul 2020

  • 22

    Jun

    2020

  • 10

    Jul

    2020

Pris från:

5985 kr

Medlem i STF | Boende ingår Medlem i STF
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.