Just nu är det många som ringer till oss och vi har därför längre väntetider än normalt. Information från STF med anledning av coronaviruset hittar du här. Vi befinner oss i ett akut ekonomiskt läge och nu kämpar vi för att rädda vår 135-åriga förening. Läs här hur du kan hjälpa.

Digital detox i vinter i Jokkmokk

Digital detox i vinter i Jokkmokk

STF Jokkmokk Snesudden Eco-lodge

Digital detox i vinter i Jokkmokk

Behöver du koppla av från vardagsstress och ständig uppkoppling? Upplev en avkopplande digital detox i en varm och mysig stuga mitt i skogen, omgiven av tystnaden från ett vackert, snöigt landskap.

Att naturen har en förmåga att reducera stress och öka välbefinnandet vet vi idag, men alla har inte möjlighet att vara borta från vardagen i flera veckor. Därför har vi skapat denna kortare vistelse som ger 3 nätters avbrott från stressen och erbjuder möjlighet till en avkopplande tid för dig själv. Det finns värmande bastu och snöskor för vinterpromenaden, sedan sover du gott i våra varma och mysiga stugor mitt i naturen.

I Priset ingår:
3 nätter, del i dubbelrum/stuga
Sänglinne och 2 handdukar per person
Helpension från middag dag 1 till frukost dag 4
En guidad snöskopromenad
Ett gemensamt matlagningstillfälle i naturen
Bastu finns tillgänglig varje dag

Kategorier:

Hälsa & harmoni Vinter

Aktivitet

Digital detox i vinter i Jokkmokk

20 Feb 2020 - 11 Apr 2020

  • 20

    Feb

    2020

  • 11

    Apr

    2020

Pris från:

5500 kr

Medlem i STF | Boende ingår Pris per person
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.