Just nu är det många som ringer till oss och vi har därför längre väntetider än normalt. Information från STF med anledning av coronaviruset hittar du här. STF drabbas precis som hela samhället av coronakrisen. Läs här hur du kan hjälpa.

Digital detox i höst i Jokkmokk

Digital detox i höst i Jokkmokk

STF Jokkmokk Snesudden Eco-lodge

Digital detox i höst i Jokkmokk

Behöver du koppla av från vardagsstress och ständig uppkoppling? Upplev en avkopplande digital detox i en varm och mysig stuga omgiven av i vacker natur, med yoga, feng-shui, improvisation, bastu, god mat och mängder av egen tid.

Denna digitala dextox i höst är en 6 dagar lång härlig retreat, inspirerad av ett koncept som innebär att sänka tempot i den stressiga vardagen. Yoga och feng-shui klasserna håller Sandra i som är lokalbo och certifierad yogainstruktör. Improvisationsklasserna ute i naturen håller värden Maëlle i som studerat teater i många år. Under vistelsen kommer det erbjudas guidad vandring i omgivningen av värdparet Maëlle och Thierry. De har kunskap kring matlagning av det som finns att hitta i naturen & kan till exempel lära ut hur man bakar barkbröd, dagen avslutas med avsmakning. Värdparet tipsar gärna om utflykter under veckan som du kan göra på egen hand. Till middag samlas alla i huvudbyggnaden för gemensam måltid.

I priset ingår:
5 nätter, del i dubbelrum
Sänglinne och 2 handdukar per person
Helpension (från middag dag1 till frukost dag 6)
1 yoga lektion, 1 Feng-Shui lektion, 1 improvisationsklass i naturen
1 lektion/guidning av att laga mat av det som finns i naturen
Bastu alla dagar

Kategorier:

Hälsa & harmoni Höst

Aktivitet

Digital detox i höst i Jokkmokk

21 Sep 2020 - 17 Okt 2020

  • 21

    Sep

    2020

  • 17

    Okt

    2020

Pris från:

9800 kr

Medlem i STF | Boende ingår Pris per vuxen i delad rum
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.