Cykla på Lugnåsberget

Cykla på Lugnåsberget

STF Lugnåsberget Vandrarhem

Cykla på Lugnåsberget

På trevliga Lugnåsberget upplever du naturen i eget tempo. Njut av dofterna och växterna längs vägkanterna. Utmanas uppför backarna eller vila i stillheten. Lite trafik, vindlande grusvägar, vackra utsikter, spännande miljöer och korta avstånd.

Under 2 dagar upptäcker du lilla Lugnåsberget på cykel. Cykla ner till sjön Vristulven och in i skogen till Tjuvugnen, det gamla rövarnästet. Cykla på toppen av berget och se både Vänern, Kinnekulle och Billingen. Eller så kikar du ner i den stora varggropen mitt inne i skogen. Avstånden är korta och det finns många möjligheter till stopp längs vägen.
På 1 timme cyklar du in till Mariestad. I Mariestad kan vi rekommendera att besöka Universitetsparken och residensön med museum. Är du sugen på lunch kanske någon av bodarna i populära gästhamnen kan passa.
Vill du cykla ännu längre går Biosfärleden mellan Kinnekulle och Mariestad några km från vandrarhemmet. Till Göta kanal är det 5 mil via sjön Östen. En tur på Vallevägen är ca 6 mil lång.
Välj gärna till någon av våra lokalproducerade matkorgar eller laga egen mat i våra gästkök.
I priset ingår:
Boende 2 nätter
Linne och slutstädning
2 eko-frukostkorg
Tillgång till bastu
Cykel, eller låst utrymme för din egen cykel
Kartor

Kategorier:

Cykling Höst Sommar Vår

Aktivitet

Cykla på Lugnåsberget

1 Apr 2020 - 31 Okt 2020

  • 1

    Apr

    2020

  • 31

    Okt

    2020

Pris från:

1195 kr

Medlem i STF | Boende ingår Per person i delat tvåbäddsrum i 2 dagar.
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.