Bo och paddla i Söderhamns skärgård

Bo och paddla i Söderhamns skärgård

STF Söderhamn/Rönnskär Vandrarhem

Bo och paddla i Söderhamns skärgård

Upptäck Söderhamns skärgård från kajaken och bo i idyllisk skärgårdsmiljö på vandrarhemmet på ön Rönnskär. Njut av klippbad och sandstränder, fiskeläger och soluppgångar i havet.

Paddla kajak och upptäck Söderhamns idylliska skärgård. Bo på vandrarhemmet på Rönnskär, den idylliska miljön på Rönnskär är ett arv från lotsar, tullare och fiskare som varit öns ursprungliga befolkning. I dag är ön ett sommarparadis som erbjuder bad, fiske och en intressant kulturupplevelse. Vid havskanten finner du en vedeldad bastu med relax och panoramafönster. På kvällen sitter du vid brasan och njuter av utsikten uppe i vandrarhemmets utkik med fönster i alla väderstreck. Kajak med kapell, flytväst och tryckt paddlingsguide ingår. Ange vikt och längd i meddelanderutan för att få korrekt anpassad utrustning. Kajaken ska vara rengjord vid återlämning. Har du inte egen båt kan du boka taxibåt.

I priset ingår:
Boende i 2 nätter i tvåbäddsrum på vandrarhemmet
Sänglinnepaket inkl. handduk och badlakan
2 kajaker med kapell, flytväst, paddlingskarta
Bastu och relax

Kategorier:

Hälsa & harmoni Sommar Vatten & Fiske

Aktivitet

Bo och paddla i Söderhamns skärgård

15 Maj 2020 - 31 Okt 2021

  • 15

    Maj

    2020

  • 31

    Okt

    2021

Pris från:

1360 kr

Medlem i STF | Boende ingår
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.