Just nu är det många som ringer till oss och vi har därför längre väntetider än normalt. Information från STF med anledning av coronaviruset hittar du här. STF drabbas precis som hela samhället av coronakrisen. Läs här hur du kan hjälpa.

Besök filmstaden Trollywood!

Besök filmstaden Trollywood!

STF Trollhättan/Gula Villan Vandrarhem

Besök filmstaden Trollywood!

Upplev filmstaden Trollhättan och bo i Gula Villan, endast ett stenkast från vår egen Walk of Fame. Flera inspelningsplatser från kända storfilmer inom gångavstånd.

Är du nyfiken på att se välkända miljöer från svenska storfilmer är det här något för dig. Med hjälp av filmkartan som du får med dig kan du navigera runt i staden och se spännande inspelningsplatser från filmer som bland annat Jalla Jalla, Fucking Åmål, Tillsammans och Livvakterna. Förslagsvis startar du med en kort promenad ner till Storgatan där vi har vår egen Walk of Fame. I paketet ingår boende i centrum och en god frukostbuffé på morgonen. Du bor i enkelrum eller flerbäddsrum. En liten filminspirerad utflyktspåse ingår också.

I priset ingår:
1 natt med del i enkelrum eller flerbäddsrum
Frukost
Sänglinne, Slutstäd
Liten matsäck
Filmkarta

Kategorier:

Höst Kultur & Stad Sommar Vinter Vår

Aktivitet

Besök filmstaden Trollywood!

1 Okt 2018 - 31 Dec 2020

  • 1

    Okt

    2018

  • 31

    Dec

    2020

Pris från:

1040 kr

Medlem i STF | Boende ingår Pris 2 vuxna
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.