Just nu är det många som ringer till oss och vi har därför längre väntetider än normalt. Information från STF med anledning av coronaviruset hittar du här. Vi befinner oss i ett akut ekonomiskt läge och nu kämpar vi för att rädda vår 135-åriga förening. Läs här hur du kan hjälpa.

Abisko - Kårsavagge: På egen hand

Abisko - Kårsavagge: På egen hand

STF Abisko Turiststation

Abisko - Kårsavagge: På egen hand

Sommarvandring i Abisko. Denna vandring tar dig på egen hand ut i den vackra kårsavaggedalen. Logi, mat och faciliteter är inbokat och de enda du behöver tänka på är att njuta av din fjällvistelse.

Vid din ankomst rekommenderar vi att du uppsöker en guide i Fjällinformationen. Guiden kan informera dig om vandringen till Kårsavagge och ge dig ett dagsprogram under din vistelse. Innan du går och lägger dig får du avnjuta en trerätters middag i Restaurang Kungsleden med utsikt över Torneträsk och fjällen.

På morgonen efter rejäl frukost tar du dig upp med linbanan till STF Aurora Sky Station innan du börjar din vandring ner mot Kårsadalen. Väl i Kårsavagge övernattar du till nästa dag och därefter väntar vandringen tillbaka till Abisko Turiststation.

I priset ingår
2 övernattningar, varav en natt i STF Kårsavagge Fjällstuga, frukost och middag för vistelsen på STF Abisko Turiststation samt en enkel resa med linbanan.

Bra att veta
Du är inte garanterad en bädd i Kårsavaggestugan, om alla bäddar är upptagna kan du hamna på golvbädd.

Program

Kategorier:

Fjällvandring Kombinationsturer Sommar

Aktivitet

Abisko - Kårsavagge: På egen hand

20 Jun 2020 - 20 Sep 2020

  • 20

    Jun

    2020

  • 20

    Sep

    2020

Pris från:

1795 kr

Medlem i STF | Boende ingår Per person
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.