Just nu är det många som ringer till oss och vi har därför längre väntetider än normalt. Information från STF med anledning av coronaviruset hittar du här. STF drabbas precis som hela samhället av coronakrisen. Läs här hur du kan hjälpa.

Abisko - Isklättring

Abisko - Isklättring

STF Abisko Turiststation

Abisko - Isklättring

Spänning, utmaning och adrenalin i kombination – det är du som är ett med isen. Med isyxor och stegjärn som dina enda verktyg och en professionell guide vid din sida når du nya höjder på det svallande, lodräta isfallet.

Först bekantar vi oss med utrustningen på ”platt mark” och går därefter med fasta steg ner längs den slingrande stigen omgivna av branta klippväggar. Väl framme vid den blåskimrande isen i Abiskokanjonen startar klättringen. Isfallet är 12 meter högt och är idealiskt för både nyfikna nybörjare och vana klättrare. Känn av den gemenskap, trygghet och glädje som växer fram under denna intensiva aktivitet.

Vad ingår:
Guide, utrustning för isklättring, varm saft

Ta med:
Kläder efter väder för en halvdag utomhus.

Bra att veta:
Tid: 3 tim
Höjd (isfall): 12 m
Åldersgräns: 12 år

Samling:
Vid receptionen 10.00 (tillbaka ca 13.00)

Övrigt:
Max 6 platser

Anmälan:
Online senast tre dagar innan eller på plats senast 18:00 kvällen innan

Avbokning kan ske fram till 7 dygn innan ankomst. Därefter sker ingen återbetalning av erlagt belopp.

Resealternativ

Läs mer om hur du tar dig till och från Abisko under fliken "hitta hit", direktlänk finner du här: https://www.svenskaturistforeningen.se/anlaggningar/stf-abisko-fjallstation/hitta-hit/

Kategorier:

Klättring Vinter

Aktivitet

Abisko - Isklättring

24 Mar 2020 - 16 Apr 2020

  • 24

    Mar

    2020

  • 16

    Apr

    2020

Pris från:

675 kr

Medlem i STF
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.