Just nu är det många som ringer till oss och vi har därför längre väntetider än normalt. Information från STF med anledning av coronaviruset hittar du här. Vi befinner oss i ett akut ekonomiskt läge och kämpar nu för att rädda vår 135-åriga förening. Läs här hur du kan hjälpa.

Abisko - Avalanche Companion Rescue

Abisko - Avalanche Companion Rescue

STF Abisko Turiststation

Abisko - Avalanche Companion Rescue

Den här korta kursen är riktad till dig som vill ta första steget till säkrare åkning i lavinterräng, eller till dig som behöver en uppfräschning samt vill ta del av de senaste nya rönen inom lavinräddning.

Detta är en kurs som endast innefattar kamraträddning (transceiversök och att gräva efter en begravd person), vill du lära dig mer om att vistas i lavinterräng och hur du kan hitta säker åkning så rekommenderar vi att du går en SVELAV utbildning, t.ex. SVELAV Friåkning 1.
Skidpatrullör
Lavinsäkerhetsutrustning (spade, sond, transceiver)
Skidpass ingår inte i priset utan behöver köpas separat.
Programmet kan ändras beroende på väder.
Inga förkunskaper krävs


Resealternativ

Läs mer om hur du tar dig till och från Abisko under fliken "hitta hit", direktlänk finner du här: https://www.svenskaturistforeningen.se/anlaggningar/stf-abisko-fjallstation/hitta-hit/

Kategorier:

Skidåkning Vinter Vår

Aktivitet

Abisko - Avalanche Companion Rescue

21 Feb 2020 - 3 Maj 2020

  • 21

    Feb

    2020

  • 3

    Maj

    2020

Pris från:

280 kr

Medlem i STF
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.