STF Aurora Sky Station - världens bästa ljusupplevelse

STF Aurora Sky Station - världens bästa ljusupplevelse

STF Abisko Turiststation

STF Aurora Sky Station - världens bästa ljusupplevelse

Släck lamporna och transportera dig ett steg närmare rymden. En våg av känslor av spänning och mystik infinner sig bland fjälltopparna. Förväntansfullt väntar du in ögonblicket då din dröm går i uppfyllelse. Plötsligt på stjärnhimlen dansar det färgsprakande norrskenet rakt ovan för dig och du är fångad i ett möte mellan rymden och jorden.

NIGHT VISIT
Uppe på STF Aurora Sky Station finns en stor utomhusterrass och ett utkikstorn, där du kan stå och uppleva norrskenet och stjärnhimlen. Inne finns en norrskensutställning som på ett enkelt sätt beskriver vad ett norrsken är. Förstärk upplevelsen ytterligare genom att följa med på de populära guidade turerna! I det mysiga caféet kan du köpa en kopp genuint kokkaffe eller en souvenir.

EXCLUSIVE DINNER
Väl uppe på STF Aurora Sky Station serveras en fyrarättersmeny, där du får uppleva lokala inslag från Lappland och det nordiska köket. Till maten kan du välja till vinpaket eller alkoholfri dryck. Med eld i öppna spisen och en storslagen utsikt över Abisko erbjuder vi en oslagbar atmosfär.

Efter middagen har du möjlighet att lära dig mer om norrskenet genom att följa med på en guidad tur. I det mysiga caféet kan du köpa en kopp genuint kokkaffe eller en souvenir.

Vid bokning av någon av våra produkter på STF Aurora Sky Station, kan vi inte garantera att du kommer att se norrsken.

STF Aurora Sky Station kan på kort varsel stängas ur säkerhetssynpunkt på grund av väderförhållandena; starka vindar, kyla, snöstorm etc. Statistik från tidigare säsonger visar dock att STF Aurora Sky Station är öppen 90 procent av den schemalagda tiden och att norrsken är synligt 70 procent av nätterna som STF Aurora Sky Station är öppen.

STF AURORA LOUNGE
Om STF Aurora Sky Station måste stängas ur säkerhetssynpunkt, kommer ett speciellt framtaget stormprogram att presenteras - STF Aurora Lounge. Har beslut tagits att STF Aurora Lounge-programmet ersätter besöket på STF Aurora Sky Station, återbetalas ingen del av summan.

Avbokning kan ske fram till 7 dygn innan ankomst. Därefter sker ingen återbetalning av erlagt belopp.

Resealternativ

Läs mer om hur du tar dig till och från Abisko under fliken "hitta hit", direktlänk finner du här: https://www.svenskaturistforeningen.se/anlaggningar/stf-abisko-fjallstation/hitta-hit/

Kategorier:

Kultur & Stad Vinter

Aktivitet

världens bästa ljusupplevelse

21 Nov 2019 - 21 Mar 2020

  • 21

    Nov

    2019

  • 21

    Mar

    2020

Pris från:

715 kr

Medlem i STF