Just nu är det många som ringer till oss och vi har därför längre väntetider än normalt. Information från STF med anledning av coronaviruset hittar du här. Vi befinner oss i ett akut ekonomiskt läge och nu kämpar vi för att rädda vår 135-åriga förening. Läs här hur du kan hjälpa.

Abisko - Abiskojaure med guide

Abisko - Abiskojaure med guide

STF Abisko Turiststation

Abisko - Abiskojaure med guide

Följ med på en övernattningstur i Abisko nationalpark, här får du uppleva den fantastiska naturen i en utan Sveriges nordligaste nationalparker!

Drömmer du om att gå på fjällvandring och sova i fjällstuga? Följ då med på denna vandring! Tillsammans med guide vandrar vi dom 15 km ut till Abiskojaure Fjällstugor, vid sjön Abiskojaures södra strand. Här spenderar vi två nätter, sover skönt i stuga, äter god mat som vi lagar tillsammans och går på dagstur i området kring Abiskojaure. Den här turen ger dig kunskaperna du behöver för att bege dig ut på en längre fjällvandring, från stuga till stuga, i dom svenska fjällen.

Program

Resealternativ

Läs mer om hur du tar dig till och från Abisko under fliken "hitta hit", direktlänk finner du här: https://www.svenskaturistforeningen.se/anlaggningar/stf-abisko-fjallstation/hitta-hit/

Kategorier:

Höst Kombinationsturer Sommar Vandring

Aktivitet

Abisko - Abiskojaure med guide

11 Jun 2020 - 10 Sep 2020

  • 11

    Jun

    2020

  • 10

    Sep

    2020

Pris från:

4995 kr

Medlem i STF
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.