Stäng

Information vid  boendebokning

På vandrarhem bor barn gratis t.o.m. det år de fyller två år. Detta gäller om barnet inte upptar en egen säng. Resenär över 15 år räknas som vuxen.

Grupp- och konferensbokningar är inte möjliga via onlinebokning. I dessa fall ber vi dig att ta direktkontakt med aktuell anläggning. Barnpris gäller ej vid gruppbokningar.

arrowdown
Stäng
arrowdown
Just nu - 15% rabatt

Rabatt på bussbiljetten

Under hela september reser du som medlem hos STF extra förmånligt med Swebus. Erbjudandet gäller på Swebus egna linjer till och med 30 september. Boka din resa på swebus.se och ange kampanjkod STFseptember så dras 15 % rabatt av i kassan. Välkommen ombord!

Läs mer

Månadens Friluftsprodukt

Rabatt på svampkit med svampkorg och svampkniv

Naturkompaniet har satt samman ett exklusivt kit som är perfekt för dig gillar att plocka svamp, eller som en fin present till en vän som gärna vistas i svampskogen. Det består av en hopfällbar svampkorg av jute och en hopfällbar svampkniv med böjt blad. Som STF-medlem får du köpa detta svampkit för 499 kr, ordinarie pris 598 kr. Erbjudandet gäller 25 augusti till 15 september 2015.

Läs mer

10 % - 15% rabatt hos SJ

Medlemsrabatt hos SJ

Res hållbart och förmånligt med sj. STFs medlemmar reser från och med nu billigare med SJ. Rabatten är 15% på dagtåg och 10% på nattåg. Ta del av villkoren och boka din SJ-resa med medlemsrabatt idag.

Läs mer

10% rabatt på TBE-vaccin

STF erbjuder våra medlemmar rabatt på TBE-vaccinering hos utvalda vaccinatörer. Allt för att era äventyr i skog och mark ska ske så säkert som möjligt.

Läs mer

Outdoorkartan

Outdoorkartan Stöttar Kungsleden

För varje såld Outdoorkarta går två kronor till Stötta Kungsleden. Passa på att köpa en ny karta och stötta därmed insamlingskampanjen Stötta Kungsleden. Köper du dessutom kartan hos Kartbutiken får du som är STF-medlem 10 procent rabatt.

Läs mer

10% rabatt på kartor

Kartbutiken

På Kartbutiken har du Som STF-medlem 10% rabatt på hela ordinarie sortiment mot uppvisande av STF-medlemskort.

Läs mer

Upp till 15% rabatt

Naturens Bästa

STF-medlemmar har upp till 15 procents rabatt på ett urval av Naturens Bästas kvalitetsmärkta utbud av fjällvandringar, familjeveckor, fågelskådningshelger och mycket mer från Abisko i norr till Österlen i söder.

Läs mer

Fri olycksfallsförsäkring

Som STF-medlem har du en olycksfallförsäkring hos If när du Upptäcker Sverige

Du som är medlem i STF, omfattas av en olycksfallsförsäkring som gäller under verksamhet organiserad av STF. Försäkringen gäller även för barn i medlems sällskap till och med det år barnet fyllt 15 år, korttidsanställda ledare samt stugvärdar vid STF.

Läs mer

Rabatt på språkutbildning

Medlemsrabatt på språkutbildning med EF Education First

Förbättra dina språkkunskaper med STFs partner EF (www.ef.se). Som STF-medlem får du rabatt på alla kurser inom EF International Language Centers. Studera engelska, spanska, franska, tyska, italienska, japanska eller kinesiska, från en vecka upp till ett år. Uppge att du är medlem i STF när du anmäler dig. För mer information klicka på länken nedan så kommer du till EF.

Läs mer

10% rabatt

Lyxkänsla på resan

STF-medlemmar har rabatt på samtliga varor hos Sleep in Silk, bland annat reselakan i siden och resehanddukar, rabatten gäller EJ redan rabatterade produkter. Ange att du är STF-medlem i samband med att du gör din beställning samt skriv in rabattkoden GLADTURIST så får du 10% rabatt. Gäller enbart vid internetbeställningar.

Läs mer

50% rabatt på inträdet

Rabatt på Maritiman i Göteborg

Som STF medlem går du in för halva priset på Maritiman. Ett museum i Göteborg som sätter fartyg i fokus. Mönstra på den flytande fartygsflottan och ta del av en spännande historia Ordinarie pris (2015) för vuxen är 120 kr och 70 kr för barn 5-15 år.

Läs mer

Falu Gruva 30 kr i rabatt

Världsarvet Falu Gruva - Gå på djupet med medlemsrabatt!

Som STF-medlem betalar du bara 180 kronor mot ordinarie 210 kronor för entré till Falu Gruva. Entrén gäller både ovan och under jord inklusive en timmes guidad visning samt till museer. 67 meter under marken är du omgiven av en av världens viktigaste platser. Falu Gruva är ett av våra gemensamma arv, värd att bevara för all framtid. Med övernaturliga väsen och allt.

Läs mer

20 kr rabatt

Jamtli historieland i Östersund

STF-medlemmar har 20 kronor rabatt på entrén under hela året. Jamtli är namnet på Jämtlands läns museum i Östersund. Museet består av ett friluftsområde med kulturhistoriska byggnader och miljöer, och ett inomhusmuseum med fasta och tillfälliga utställningar. Som STF-medlem bor du naturligtvis med rabatt på STF Vandrarhem Jamtli/Östersund som ligger inom Jamtlis område eller på STFs helt nya vandrarhem STF Vandrarhem Östersund/Ledkrysset.

Läs mer

20% rabatt

Bo med medlemsrabatt på ICEHOTEL

Passa på att besöka ICEHOTEL i Jukkasjärvi i vinter. STF-medlemmar får 20% rabatt på övernattning. Boka direkt hos ICEHOTEL i Jukkasjärvi. Uppge ditt STF-medlemsnummer.

Läs mer

Ett barn går in gratis

Nordens Ark i Bohuslän

När du besöker djurparken Nordens Ark går ett barn in utan kostnad i vuxens sällskap. Visa ditt STF-medlemskort!

Läs mer

Rabatt hos Strömma Turism & Sjöfart

STF-medlemmar får rabatt på både bussightseeing och båtturer hos Strömma Turism & Sjöfart.

Läs mer

Tillfälliga rabatter

STF-medlemmar har ofta rabatter på tillfälliga arrangemang. När rabatter finns berättar vi om det på hemsidan och i Upptäckarbrevet. Prenumerera på Upptäckarbrevet genom att komplettera din adressuppgift med e-postadress på Min sida. Logga in längst upp till höger.

Läs mer

Samarbetspartners
  Officiell huvudleverantör: Haglöfs      Partner: Tierra             Naturkompaniet      Partner: SJ      Partner: Barnängen
Utbud
Alla STF Vandrarhem, Hotell och Fjällanläggningar Nya boenden Alla aktiviteter Alla lokalföreningar Upptäck Sverige Hyr hela huset Grupper Ekoturism Kebnekaise Kungsleden Årefjällen Jämtlandstriangeln Gotland Nationalparker Af Chapman Golf Upptäckarbrevet Dag Hammarskjölds Backåkra Medlemserbjudanden Storstad Vandring Lediga jobb Ge bort en upplevelse STFs mobilsajt Hihostel.com

Stäng

Medlemsinloggning

När du loggat in kan du enkelt ändra och ha koll på dina medlemsuppgifter och köpa medlemskap till fler i familjen. Du kan skriva kommentarer på STFs boenden och aktiviteter och spara och dela med dig av dina favoritställen.

Första gången du loggar in

Inloggningshjälp

Har du loggat in tidigare använder du ditt medlemsnummer samt ditt personliga lösenord för att logga in. Lösenordet skickades till dig när du loggade in första gången. Om du har glömt lösenordet beställer du enkelt ett nytt via länken intill.

Är det första gången du loggar in använder du ditt medlemsnummer (utan mellanslag och 054) som användarnamn och ditt postnummer som lösenord för identifiering. Därefter väljer du ett eget lösenord som du använder nästa gång du ska logga in.

Mer inloggningshjälp

Glömt ditt lösenord?

Fyll i ditt medlemsnummer så skickar vi ett nytt lösenord till din e-postadress.OK
Stäng

Tidsbegränsning vid bokning

För att garantera att den produkt du valt ska vara tillgänglig vid utcheckning sparas enbart din tillagda produkt i 15 minuter. Om du har flera produkter i din varukorg räknas tiden från och med den första produkten du lagt till.